E-mail Automation

Gericht op online leadgeneratie voor jouw fitnessonderneming

Wil jij meer informatie over geautomatiseerde emailmarketing? Vul direct het formulier in.

E-mail Automation – speciaal voor de fitnessbranche.

Het gebruik van e-mails is al jaren een van de meest populaire en meer succesvollere kanalen om je (potentiële) klant te bereiken, mits dit goed wordt toegepast. Zomaar een email sturen werkt niet meer, het is tegenwoordig wel wat ingewikkelder. Geautomatiseerde emailmarketing is geschikt voor online leadgeneratie, re-targeting of up-sell mogelijkheden. Hierin worden leads gefunneld en uiteindelijk gestuurd naar een bepaald gedrag.

Jouw online doel bereiken via Email marketing /automation

Wil jij je mailinglijst opbouwen of effectief je mailinglijst gebruiken voor leadgeneratie? Dan ben je aan het juiste adres. Onze methodes zijn volledig geautomatiseerd en we hebben kennis van alle professionele aanbieders als ActiveCampaing, MailBlue of Drip.

Mogelijkheden in budget

Wil je een mailinglijst opbouwen? Dan gaat dit gekoppeld aan Facebookmarketing. Heb je al een mailinglijst? Dan zijn de kosten relatief laag. Het gaat dan enkel om de opzetkosten van de geautomatiseerde campagnes en het optimaliseren daarvan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Vraag  vrijblijvend meer informatie aan.

E-mail in 2018

Het versturen van een simpele nieuwsbrief is tegenwoordig niet meer de manier om leads om te zetten in klanten. Het is tevens niet meer de manier om klanten meer en gerichter te laten kopen.

Geautomatiseerde emailmarketing reageert op de behoeften van jouw leads en klanten en speelt daar slim op in. Geschikt voor elk type fitnessonderneming en extreem belangrijk voor het behalen van extra rendement.

De resultaten

We zijn een jong bedrijf en hebben in een korte tijd een flinke groei meegemaakt. Dat is natuurlijk erg leuk, maar mag niet ten kosten gaan van onze online resultaten. De leads hieronder zijn gebaseerd op een maandelijks klikbudget van €100.

Tevreden klanten

Gem aantal leads per maand

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Wij streven ernaar elke aanvraag binnen 24 uur te behandelen.

Locatie

Fitleads
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen

024-2340409
info@fitleads.nl

Volg ons