Google Adwords

Als middel om meer verkeer op jouw website te krijgen. 

Alles weten over Google Adwords? Vul vrijblijvend het formulier in.

Google Adwords – speciaal voor de fitnessbranche.

Dus, je website staat als een huis en is klaar voor meer verkeer. Dat kan natuurlijk door hoog gepositioneerd te staan in Google (SEO) of via Google Adwords (SEA). Beide is belangrijk. Wij voeren enkel Google Adwords diensten uit aan klanten die ook hun website bij ons onderbrengen. Dit heeft alles te maken met de bestaande website, die vaak informatief is opgebouwd en niet zozeer conversiegericht is opgebouwd. Dit is voor de beste resultaten wel nodig.

Jouw online doel bereiken via Google Adwords

Wil je bovenaan Google staan met relevante zoekwoorden voor jouw organisatie? Het kan. Via Google Adwords kunnen we het verkeer naar jouw website verhogen. We zijn momenteel ook bezig om Google Adwords campagnes te koppelen aan speciaal opgemaakte landingspagina’s. De resultaten hiervan zijn erg goed.

Mogelijkheden in budget

Het maandelijkse budget wat we gaan inzetten is totaal afhankelijk van jouw gestelde doelen en looptijd. We beginnen in ieder geval altijd ‘klein’. Pas als we merken dat een campagne goed loopt gaan we deze opschalen om het rendement te verhogen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Vraag  vrijblijvend meer informatie aan.

Google Adwords in 2018

Online Marketing is dynamisch en er zijn altijd nieuwe kansen waar op ingespeeld kan worden. Al is niet elke trend toepasbaar voor de fitnessbranche. In 2018 gaan we meer focussen op videomarketing via Facebook.

Je hoort steeds vaker dat de kosten van Facebook stijgen, maar wij zijn van mening dat dit relatief is ten opzichte van wat het oplevert. Wij zijn in staat om zeer aantrekkelijke campagnes op te zetten met een ROI binnen de eerste maand.

De resultaten

We zijn een jong bedrijf en hebben in een korte tijd een flinke groei meegemaakt. Dat is natuurlijk erg leuk, maar mag niet ten kosten gaan van onze online resultaten. De leads hieronder zijn gebaseerd op een maandelijks klikbudget van €100.

Tevreden klanten

Gem aantal leads per maand

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Wij streven ernaar elke aanvraag binnen 24 uur te behandelen.

Locatie

Fitleads
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen

024-2340409
info@fitleads.nl

Volg ons