Messenger Marketing

Voor de online leadgeneratie voor jouw fitnessonderneming.

Ontvang direct alle informatie over Messenger Marketing.

Messenger Marketing – speciaal voor de fitnessbranche.

Online marketing is altijd in beweging. Steeds meer consumenten willen graag het gesprek aangaan met bedrijven via hun (Facebook) Messenger. De behoefte aan persoonlijke interactie stijgt en daarmee ontwikkelen zich nieuwe kansen om daarop in te spelen. Messenger Marketing automatiseert het proces tussen onderneming en consument.

Jouw online doel bereiken via Messenger Marketing

Messenger Marketing is het effectiefst voor 1-op-1 online leadgeneratie, salesfunneling en support. Natuurlijk is het mogelijk deze doelen met elkaar te combineren voor een volledige geïntegreerde marketing bot.

Mogelijkheden in budget

Messenger Marketing is relatief nieuw, maar op de lange termijn erg waardevol. De basis bestaat uit Facebook, maar de opzetkosten van het maken een geautomatiseerde Messenger Marketing bot zijn eenmalig. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Vraag  vrijblijvend meer informatie aan.

Messenger Marketing '18

Dit relatief nieuwe platform is geschikt voor een 1-op-1 marketingaanpak. Het verschil is dat de lead aangeeft waar hij/zij interesse in heeft i.p.v. het pushen van een bepaald aanbod. De indivudualisering van marketing wordt hiermee getackeld. 

De resultaten

We zijn een jong bedrijf en hebben in een korte tijd een flinke groei meegemaakt. Dat is natuurlijk erg leuk, maar mag niet ten kosten gaan van onze online resultaten. De leads hieronder zijn gebaseerd op een maandelijks klikbudget van €100.

Tevreden klanten

Gem aantal leads per maand

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Wij streven ernaar elke aanvraag binnen 24 uur te behandelen.

Locatie

Fitleads
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen

024-2340409
info@fitleads.nl

Volg ons