024 234 0409 info@fitleads.nl

Lees hier meer informatie over onze Online Sales trainingen

Meld je aan voor onze gratis Online Sales Training: 5 valkuilen die je moet voorkomen tijdens het bellen van leads

De komende periode geven wij meerdere Online Sales Trainingen met verschillende aspecten. Onderwerpen die aanbod komen zijn:

Leads in tijden van het Coronavirus

Hoe blijf je operatief? We moeten door!

Verschillende soorten leads

5 valkuilen die je moet voorkomen tijdens je telefoongesprek met een lead

Effectieve leadopvolging per telefoon

Alle bovenstaande onderwerpen worden besproken tijdens onze gratis online sales trainingen! Zorg ervoor dat je het niet mist en meld je vandaag nog aan. Uiteraard zijn de trainingen online te volgen, je hoeft er niet de deur voor uit en de online trainingen zullen ongeveer 90 minuten duren.

Spreker online training: Tim Thijssen

Als directeur van Fitleads ben ik eindverantwoordelijk voor het uitrollen van het volledige lead- en ledenwervingsconcept dat wij bieden. 

Ik spreek wekelijks tientallen fitnessondernemers, van het MT van de grootste ketens tot een zelfstandige PT’er. Deze training biedt inzichten en kennis om de aankomende tijd te blijven groeien. Niet alleen op het gebied van online marketing, maar ook op alle andere vlakken van je fitnessonderneming.

Algemene informatie over Fitleads

Het meest complete online fitness marketing concept beschikbaar binnen de fitnessbranche, waarbij er een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads, verkoopafspraken en leden wordt gegenereerd door middel van maandelijkse online fitness marketingcampagnes. Ons online fitness marketing concept is beschikbaar voor elk type fitnessonderneming.

Gast spreker online sales training: Iris van Westering

Ik ben Iris van Westering, gespecialiseerd in salestrainingen in de sportbranche. Ik heb zelf een Boutique studio, was master trainer bij de AALO en ben salescoach en eigenaar van lead naar klant. Ik ken de klappen van de zweep als het gaat om telefonische acquisitie. 

Een goede Strategie is belangrijk

Om in tijden van paniek goed te kunnen blijven functioneren is de juiste strategie hanteren essentieel. Wees voorbereid op eventuele landelijke maatregelen. Zorg ervoor dat je werkbare plannen klaar hebt liggen bij verschillende scenario’s.

Fitleads helpt jou graag om ervoor te zorgen dat jouw sportschool draaiende blijft in tijden van nood volg daarom onze online trainingen. Meld je vandaag nog aan en claim jouw plek.

Aanmelden doe je zo:

Klik op de knop, je gaat naar onze agenda en jij kiest zelf voor welke online trainingen jij je wilt aanmelden. Tot snel!