Facebook Marketing

Voor de online leadgeneratie voor jouw fitnessonderneming.

Vul onderstaand formulier in en ontvangt vrijblijvend alle informatie over Facebookmarketing.

Facebook Marketing – speciaal voor de fitnessbranche.

Online succes dankzij Facebook is eerder een gegeven dan een opgave. Het medium heeft in Nederland ongeveer 9 miljoen geregistreerde accounts en is daarmee erg aantrekkelijk voor online marketing doeleinden. Onze werkwijze houdt rekening met de adverteerderseisen van Facebook en onze medewerkers zijn Facebook Certified. Dit houdt in dat zij aantoonbaar in staat zijn om de juiste advertenties in te zetten bij specifieke doelstellingen en deze effectief kunnen optimaliseren.

Jouw online doel bereiken via Facebook Marketing

Voor de duidelijkheid, alles wat we doen heeft als doel het verhogen van het aantal leads, klanten en dus omzet. Een aantal advertentiemogelijkheden via Facebook helpen hierbij zoals: het genereren van leads of het verhogen van het verkeer. Een aantal opties van Facebook helpen hier ook niet bij en die willen wij dan ook vermijden; het verhogen van het aantal likes op je bedrijfspagina. Daar heb je kort gezegd helemaal niks aan. Heb je liever 10.000 likes op je pagina en 2 klanten of 1000 likes op je pagina en 400 klanten?

Laat je niks wijs maken, online marketing met resultaat begint bij online leadgeneratie, niet bij het verhogen van het aantal likes of het verbeteren van de naamsbekendheid van jouw organisatie.

 

Mogelijkheden in budget

Facebook biedt verschillende mogelijkheden aan om je advertentiebudget te spenderen. Wij hebben hierin een bepaalde voorkeur, maar dit is bespreekbaar. Het totale budget wat we gaan inzetten is totaal afhankelijk van jouw gestelde doelen en looptijd. We beginnen in ieder geval altijd ‘klein’. Pas als we merken dat een advertentie goed loopt gaan we deze opschalen om het rendement te verhogen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Vraag  vrijblijvend meer informatie aan.

Facebook in 2018

Online Marketing is dynamisch en er zijn altijd nieuwe kansen waar op ingespeeld kan worden. Al is niet elke trend toepasbaar voor de fitnessbranche. In 2018 gaan we meer focussen op videomarketing via Facebook.

Je hoort steeds vaker dat de kosten van Facebook stijgen, maar wij zijn van mening dat dit relatief is ten opzichte van wat het oplevert. Wij zijn in staat om zeer aantrekkelijke campagnes op te zetten met een ROI binnen de eerste maand.

De resultaten

We zijn een jong bedrijf en hebben in een korte tijd een flinke groei meegemaakt. Dat is natuurlijk erg leuk, maar mag niet ten kosten gaan van onze online resultaten. De leads hieronder zijn gebaseerd op een maandelijks klikbudget van €100.

Tevreden klanten

Gem aantal leads per maand

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Wij streven ernaar elke aanvraag binnen 24 uur te behandelen.

Locatie

Fitleads
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen

024-2340409
info@fitleads.nl

Volg ons