Websites

Als ultieme leadgenerator voor jouw fitnessonderneming.

Meer informatie over onze websites? Vul direct het formulier in.

Websites – speciaal voor de fitnessbranche.

Een website is essentieel, maar wat maakt een website nou goed? Iedereen heeft hier een eigen mening over, maar die van ons is vrij eenvoudig; een website moet geld opleveren. Leads opleveren. Klanten opleveren. Deze visie zorgt ervoor dat de websites die wij maken gericht zijn op conversie i.c.m. informatieve doeleinden en niet andersom. Conversie staat op 1.

Jouw online doel bereiken via een website

Een conversiegerichte website ziet er anders uit dan een informatieve website. Het verschil is wezenlijk, maar wat zijn de verschillen dan? Bijvoorbeeld het aantal call-to-actions of de mogelijkheden tot contact. Is het mogelijk om binnen 1 sec contact op te nemen via jouw site? Dan zit je goed. Zo niet? Dan kunnen we dat verbeteren.

Al onze sites zijn SEO geschreven en worden volledig responsive afgeleverd.

Mogelijkheden in budget

Via Facebook en/of Google Adwords kan je het verkeer naar je website verhogen. Dit heeft echter alleen zin als je website ook conversiegericht is opgebouwd. Wat heb je aan 500+ bezoekers per dag als nog minder dan 1% converteert? De basis is de website zelf. Vanuit daar kunnen we het verkeer strategisch gaan verhogen om conversiedoelen te gaan behalen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Vraag  vrijblijvend meer informatie aan.

Websites in 2018

Onze websites worden in eerste instantie gebouwd voor de mobiel en daarna pas omgezet voor de tablet en desktop. Verkeer via het mobiel is verreweg het hoogst met ongeveer 80%.

Ons belangrijkste doel voor 2018 is het integrereren van geautomatiseerde reserveringssystemen, zodat elke lead zelf een proefles kan inplannen.

De resultaten

We zijn een jong bedrijf en hebben in een korte tijd een flinke groei meegemaakt. Dat is natuurlijk erg leuk, maar mag niet ten kosten gaan van onze online resultaten. De leads hieronder zijn gebaseerd op een maandelijks klikbudget van €100.

Tevreden klanten

Gem aantal leads per maand

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Wij streven ernaar elke aanvraag binnen 24 uur te behandelen.

Locatie

Fitleads
Kerkenbos 1028
6546 BA Nijmegen

024-2340409
info@fitleads.nl

Volg ons