Fitleads op de FitFair 2022

Bezoek Fitleads Marketing op de FitFair 2022 (Stand 75) Op de dag dat Tim Thijssen (Oprichter en eigenaar Fitleads) 30 jaar wordt start de FitFair 2022. Een mooie dag om een verjaardag te vieren en tevens te kunnen genieten van een ouderwetse beursdag. Fitleads is er voor de tweede keer bij en is te bezoeken […]

Bezoek Fitleads Marketing op de FitFair 2022 (Stand 75)

Op de dag dat Tim Thijssen (Oprichter en eigenaar Fitleads) 30 jaar wordt start de FitFair 2022. Een mooie dag om een verjaardag te vieren en tevens te kunnen genieten van een ouderwetse beursdag. Fitleads is er voor de tweede keer bij en is te bezoeken op stand 75.

Online Marketing voor Sportscholen

Het online fitnessmarketingconcept van Fitleads is de ultieme en complete formule om je fitnessonderneming structureel te laten groeien. Dat doen we al 5 jaar lang, voor meer dan 300 fitnessondernemers in Nederland en andere landen om ons heen.

Een allesomvattende marketingstrategie

Een weldoordachte marketingstrategie is mooi, maar een goede doorvertaling naar de praktijk is goud waard. Daarom zorgen wij voor zowel het plan de campagne als de uitvoering ervan. Hoe we dat doen? We maken een website die ideaal is voor het genereren van leads; ‘mobile first’, in je eigen huisstijl en voorzien van een slimme chatbot. We draaien gerichte campagnes via Google Adwords zoals zoek- en displaycampagnes. Ook socialmediamarketing op Facebook en Instagram hoort bij ons concept. En met de inzet van periodieke e-mailfunnels zorgen we dat oud-leads en -leden opnieuw benaderd worden, zonder extra moeite of budget.

Een optimaal leadopvolgingssysteem

Heb je inzicht in je leads? Dan is nabellen de volgende stap. Met onze softwaretool CallMyLeads is daar geen kunst meer aan. Want iedere lead die binnenkomt – via welke campagne dan ook – wordt automatisch aan de bellijst toegevoegd. Met slechts één druk op de knop leg je contact. Het vervolgproces is overzichtelijk; ‘winner’, ‘call back’, ‘loss’, of ‘archive’. En na het telefoontje wordt automatisch de volgende lead voor jouw verkoopmedewerker naar voren gebracht. Daarbij zorgen wij voor overzichtelijke rapportages per medewerker. Zo heb je perfect zicht op de stand van zaken en de mogelijkheden voor verbetering van het proces.

Transparantie in cijfers

Jouw succes is ons succes. Daarom ondersteunen we je waar het maar kan. Met maandelijks rapportages blijf je van onze werkzaamheden op de hoogte. Desgewenst achterhalen we samen hoeveel leads de overstap naar jouw klantenbestand maakten. En we stellen kosten-batenanalyses op, zodat je heel concreet weet wat onze samenwerking je oplevert. Dacht je dat dat alles was? Dan heb je het mis. We gaan immers nóg een stap verder. En wel in de vorm van onze klantsuccesmedewerker. Zij geeft je allerhande nuttige tips en tricks rond leadopvolging en salesafspraken. Zo blijf je gemotiveerd om adequaat te handelen en zorgen we samen voor het hoogst haalbare resultaat.

Zelf starten met Online Marketing via Fitleads?

Dan is dit het perfecte moment, want wie jarig is trakteert! Enkel op de FitFair krijg je 8 weken gratis cadeau! 2 maanden gratis online marketing! Bezoek ons op stand 75 en claim je deal. (Taart voor Tim wordt gewaardeerd)

4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar

Wij helpen je graag verder.

Vragen over dit artikel? Of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om jouw sportschool leads te bezorgen!

024 234 0409        info@fitleads.nl

Wij zijn een verlengstuk van jouw fitnessonderneming

Wij van Fitleads bieden een compleet online fitnessmarketingconcept. Sterker nog: het meest complete concept binnen de héle branche. Want het zorgt voor een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads.

Tim Thijssen

Directeur van Fitleads

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

Bekijk ook andere berichten

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Wij weten inmiddels na jarenlange ervaring dat we samen moeten werken om tot het beste resultaat voor jouw sportschool te komen. Natuurlijk nemen wij alles dat gaat om online marketing uit handen, maar jij kan ook een hoop doen om het resultaat te optimaliseren. Het...

Lees meer
9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

In de steeds evoluerende wereld van fitness worden groepslessen steeds meer beschouwd als een essentieel onderdeel van het sportschoolaanbod. Ze gaan verder dan alleen maar een manier om calorieën te verbranden; groepslessen bieden een scala aan voordelen voor zowel...

Lees meer