024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Marketing voor elk type fitnessonderneming

Online Fitness Marketing is toegankelijk voor elk type fitnessonderneming. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van verschillende soorten fitnessondernemingen die wij maandelijks helpen aan meer leads en leden. Wil jij ook meer winst? Neem contact met ons op.

Maak een keuze en lees hoe wij voor jouw fitnessonderneming aan de slag gaan!

Meer leads nodig voor je fitnessonderneming? Wij bieden een compleet totaalconcept waarbij er een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads, verkoopafspraken en leden wordt gegenereerd door middel van maandelijkse online fitness marketingcampagnes via social media en Google i.c.m. een goede website en effectieve landingspagina’s. Als klap op de vuurpijl ondersteunen we bij de leadopvolging dankzij ons in-house callcenter.

Het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept is geschikt voor fitness- en healthclubs, boutique clubs, personal trainers, personal training studios, bootcamp clubs, EMS studios, afslankstudio’s, yoga en pilates aanbieders, groepslescentra, fysiotherapeuten en fysiofit clubs en vechtsportscholen.

Fitness- en healthclubs

Online Fitness Marketing voor Fitness- en Healthclubs | Meer leads nodig? Lees meer!

Boutique clubs

Meer leads en leden nodig voor jouw Boutique Club? | Lees meer op de volgende pagina.

PT clubs

Personal trainer of eigenaar van een PT Gym en toe aan meer leads en leden1? Maak kennis met Personal Trainer Marketing via Fitleads. Lees meer op de volgende pagina.

Bootcamps clubs

Outdoor- of indoor Bootcamp aanbieder? Start via Fitleads met je Online Fitness Marketing strategie en kies voor meer leads en leden. Lees meer en klik door.

EMS studios

Raak jij in ‘shock’ van tegenvallende marketingresultaten? Geen zorgen! Het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept is uitermate geschikt voor EMS studios. Klik voor meer informatie.

Afslankstudio’s

Heb jij een afslankstudio en ben je toe aan meer betalende klanten? Onze beste resultaten worden behaald bij afslankstudio’s in Nederland en België. Klik voor alle informatie.

Yoga & Pilates studios

Wil jij rust en balans in je online marketing strategie voor jouw Yoga of Pilates studio? Meer startende leden dankzij ons lead- en ledenwervingsconcept.

Groepsles centra

Geef je enkel groepslessen en ben je op zoek naar structurele groei van je ledenbestand? Fitleads helpt bij het genereren van nieuwe leads en meer leden. Lees verder op de volgende pagina.

Fysiofit clubs

Ben je een fysio of een aanbieder van hulpmiddelen voor het verminderen van (reumatische) klachten van je leden? Wij zorgen dat zeer specifieke leads bij jou binnenkomen. Lees verder op de volgende pagina.

Vechtsportschool

Sla direct je slag en maak kennis met Fitleads. Specialist in lead- en ledenwerving binnen de fitness- en vechtsportscholenbranche. Heb jij een (kick)boksschool, Krav Maga, judo, karate, of dergelijk concept? Wij helpen je met je online marketing! Lees verder.

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.