Fitleads op de FitFair in de Jaarbeurs Utrecht – November 2022

De 2e FitFair-editie van 2022 Het was even aftasten hoeveel standhouders en bezoekers het evenement dit keer zou trekken. Wij hebben deze editie gekozen voor een andere insteek: een grotere stand, met minder mensen, maar wel veel meer activiteit in de vorm van een Rad van Fortuin. Elke voorbijganger mocht even draaien aan het rad […]

De 2e FitFair-editie van 2022

Het was even aftasten hoeveel standhouders en bezoekers het evenement dit keer zou trekken. Wij hebben deze editie gekozen voor een andere insteek: een grotere stand, met minder mensen, maar wel veel meer activiteit in de vorm van een Rad van Fortuin.

Elke voorbijganger mocht even draaien aan het rad en kon leuke prijzen winnen waaronder korting bij partnerpartijen, een ijskrabber voor de winterdagen en een gratis drankje. Er waren ook hoofdprijzen te winnen in de vorm van een gratis logo-ontwerp en 6 maanden gratis online marketing! Veel te winnen, dus enorm veel leuke reacties mogen ontvangen. Blije winnaars en een mega geslaagde twee-daagse beurs waar Fitleads de enige marketingaanbieder was met een eigen stand op de beurs.

Veel bestaande relaties kwamen even langs voor een drankje en een leuk gesprek. Altijd fijn om klanten op een beurs te spreken en de mensen achter een bedrijf beter te leren kennen. Ook nieuwe relaties mogen ontmoeten en daar komen toch altijd weer leuke gesprekken uit. Het viel op dat veel partijen ervoor hebben gekozen om de beurs over te slaan. Wellicht door tegenvallende resultaten in mei of gebrek aan perspectief betreft bezoekers. Dat is natuurlijk jammer voor de grootte van de beurs, maar voor alle partijen die er wél stonden een meevaller. Er was gewoonweg minder concurrentie en daarmee was het een stuk makkelijker om bezoekers naar de stand te trekken. Doordat er minder stands waren bleven bezoekers ook langer bij een stand hangen, dus de gesprekskwaliteit was een stuk hoger.

Lang verhaal kort: voor ons was dit de beste FitFair die we ooit hebben gedraaid. En we zijn erbij vanaf het begin! Op naar de volgende!

4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar

Wij helpen je graag verder.

Vragen over dit artikel? Of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om jouw sportschool leads te bezorgen!

024 234 0409        info@fitleads.nl

Wij zijn een verlengstuk van jouw fitnessonderneming

Wij van Fitleads bieden een compleet online fitnessmarketingconcept. Sterker nog: het meest complete concept binnen de héle branche. Want het zorgt voor een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads.

Tim Thijssen

Directeur van Fitleads

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

Bekijk ook andere berichten

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Wij weten inmiddels na jarenlange ervaring dat we samen moeten werken om tot het beste resultaat voor jouw sportschool te komen. Natuurlijk nemen wij alles dat gaat om online marketing uit handen, maar jij kan ook een hoop doen om het resultaat te optimaliseren. Het...

Lees meer
9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

In de steeds evoluerende wereld van fitness worden groepslessen steeds meer beschouwd als een essentieel onderdeel van het sportschoolaanbod. Ze gaan verder dan alleen maar een manier om calorieën te verbranden; groepslessen bieden een scala aan voordelen voor zowel...

Lees meer