groepslessen

Fitleads & SlimDiet slaan de handen (spreekwoordelijk) in 1

groepslessen

Fitleads en SlimDiet slaan de handen (spreekwoordelijk) in 1.

Nu beschikbaar voor klanten van Fitleads! De mogelijkheid om het SlimDiet programma aan te bieden bij bestaande of nieuwe leden. Het zijn uitdagende tijden voor ondernemers in de fitnessbranche. Door de Coronamaatregelen zijn de deuren gesloten en zitten leden thuis. We merken duidelijk dat men zeer actief en creatief is over slimme, online manieren om de leden op afstand fit, gezond en in beweging te houden.

Fitleads en SlimDiet denken hierin mee. SlimDiet is aan de slag gegaan met hun online “Mijn SLIMdiet” platform. Het resultaat? Blije ondernemers,fitte leden én extra omzet.

In deze uitdagende tijden moeten we er voor elkaar zijn en elkaar helpen waar mogelijk.
SlimDiet stelt zich zeer flexibel op en opent de deuren per direct voor de klanten van Fitleads om ook snel en gemakkelijk online aan de slag te kunnen met SLIMdiet.

Over SlimDiet, geschreven door SlimDiet:

Met SLIMdiet stelt u de leden van de club namelijk in staat om thuis op een prettige manier aan een gezond eetpatroon te werken en hun BMI naar het juiste niveau te brengen. Daarbij ondersteunt de coach de leden eenvoudig via het online Mijn SLIMdiet platform. Het resultaat ook hier; blije ondernemers, fitte leden én vergeet niet; extra omzet. Er zijn 2 mogelijkheden om snel aan de slag te kunnen gaan met SLIMdiet:

1: De coach van de fitnessclub gaat zelf aan de slag:

Wij zorgen ervoor dat de fitnessclub snel opgestart zal worden, de voedingscoach een
online spoedcursus volgt en de leden geïnformeerd kunnen worden.
• Er zijn geen kosten aan verbonden.
• Wij verzorgen de gehele goederen- en geldstroom voor dit onderdeel.
• De volledige marge op de online verkoop van SLIMdiet maaltijden blijft men
gewoon ontvangen.
• Digitale documentatie, handleidingen, nieuwsbrief en marketing tools leveren
wij kant en klaar aan.

2: SLIMdiet ontzorgt u volledig:

Het kan zijn dat een fitnessclub niet een geschikte coach ter beschikking heeft. Met deze aanpak kan SLIMdiet de volledige begeleiding verzorgen met aangesloten diëtisten die bekend zijn met “Mijn SLIMdiet” en ervaring hebben met het online verkopen en begeleiden. Verder zorgen we ervoor dat de fitnessclub ook hier snel van start kan gaan en de leden
kan voorzien van informatie via een nieuwsbrief en marketing tools.

Ook hier maakt men gebruik van de eerder genoemde voordelen, maar vragen wij enkel een geringe vergoeding voor de diëtist die uw leden zal begeleiden. Let op, de vergoeding komt pas tot stand bij daadwerkelijke verkoop en is vervolgens een vast %
daarvan. Is er dus geen verkoop, dan ook geen vergoeding.