024 234 0409 info@fitleads.nl

Meld je aan voor onze GRATIS online management training!

Online Management Training: hoe kom jij met je fitnessclub zo goed mogelijk uit deze crisis?

De sportschool is tijdelijk gesloten, je team zit thuis en jij kunt jouw klanten niet helpen op de club. Er komt nu heel veel op je af als ondernemer. Hoe kunnen jij en je team omgaan met deze crisis situatie en hoe zorg je ervoor dat je niet je grotere ondernemersdoel verliest? Hoe kun je ook NU groeien met je bedrijf? Hoe kun je NU succesvol dat ene ding veranderen wat je altijd al hebt willen veranderen om nog succesvoller te zijn. De belangrijkste vraag: hoe kom je zo goed mogelijk uit deze crisis?

Nu het Coronavirus ons steeds meer in zijn macht krijgt ontstaat er vanzelfsprekend een vorm van paniek. Het zijn uiterst onzekere tijden voor iedere ondernemer. Het doemscenario is werkelijkheid geworden en ook sportscholen moesten hun deuren sluiten. De heropening vindt plaats op 1 september.

We begrijpen dat dit een uiterst vervelende situatie is en gaan voor een proactieve, helpende houding en bieden deze training daarom nu GRATIS aan.

We denken in oplossingen! Tijdens onze online management training zul je uiterst nuttige informatie verkrijgen, over hoe je juist nu (en ook later) draagvlak kan creëren. Er komen verschillende onderwerpen aanbod tijdens de training. Denk bijvoorbeeld aan:

Sturen op KPI's

Teams laten samenwerken

Teams die verkopen

Ondernemen in de fitnessbranche

Thuiswerken en controle

Alle bovenstaande onderwerpen worden besproken tijdens onze gratis online management training! Zorg ervoor dat je het niet mist en meld je vandaag nog aan. Uiteraard is de training online te volgen, je hoeft er niet de deur voor uit en de online training zal ongeveer 90 minuten duren.

Spreker online training: Joris Kooster

Ik heb de afgelopen 20 jaar mogen leren en ervaren hoe het is om een fitnessketen op te richten en succesvol te laten groeien. Uit deze ervaringen heb ik een unieke Groei Formule ontwikkeld die eenvoudig toegepast kan worden op ELKE Fitnessclub, Boutique of PT studio om succesvol te kunnen ondernemen in de fitnessbranche. Ik ga vertellen hoe je ook in deze tijd kan groeien.

Algemene informatie over UniqueGyms

UniqueGyms helpt Personal Trainers, Fitnessclubs, BoutiqueStudio’s en Fysioclubs om meer rendement te maken. Samen met Geert de Graef begeleiden wij samen zo’n 70 fitnessclubs met het behalen van hun bedrijfsdoelen.

Een goede Strategie is belangrijk

Om in tijden van paniek goed te kunnen blijven functioneren is de juiste strategie hanteren essentieel. Wees voorbereid op eventuele landelijke maatregelen. Zorg ervoor dat je werkbare plannen klaar hebt liggen bij verschillende scenario’s én hoe je deze gaat overbrengen op het personeel.

Om ervoor te zorgen dat jouw sportschool en team draaiende blijven in tijden van nood volg je onze Online Management Training: clubmanagement in crisistijden

Meld je vandaag nog aan en claim jouw plek.

Aanmelden doe je zo:

Klik op de knop, je gaat naar onze agenda en jij kiest zelf voor welke online trainingen jij je wilt aanmelden. Tot snel!