Hoe ons concept voor meer leads zorgt

Benieuwd hoe wij jouw sportschool naar het volgende niveau kunnen brengen?


Banner-1047

Het Fitleads totaalconcept

Het online fitnessmarketingconcept van Fitleads is de ultieme en complete formule om je fitnessonderneming structureel te laten groeien. Dat doen we al 5 jaar lang, voor meer dan 300 fitnessondernemers in Nederland en andere landen om ons heen.

Een allesomvattende marketingstrategie

Een weldoordachte marketingstrategie is mooi, maar een goede doorvertaling naar de praktijk is goud waard. Daarom zorgen wij voor zowel het plan de campagne als de uitvoering ervan. Hoe we dat doen? We maken een website die ideaal is voor het genereren van leads; ‘mobile first’, in je eigen huisstijl en voorzien van een slimme chatbot. We draaien gerichte campagnes via Google Adwords zoals zoek- en displaycampagnes. Ook socialmediamarketing op Facebook en Instagram hoort bij ons concept. En met de inzet van periodieke e-mailfunnels zorgen we dat oud-leads en -leden opnieuw benaderd worden, zonder extra moeite of budget.

Een optimaal leadopvolgingssysteem

Heb je inzicht in je leads? Dan is nabellen de volgende stap. Met onze softwaretool CallMyLeads is daar geen kunst meer aan. Want iedere lead die binnenkomt – via welke campagne dan ook – wordt automatisch aan de bellijst toegevoegd. Met slechts één druk op de knop leg je contact. Het vervolgproces is overzichtelijk; ‘winner’, ‘call back’, ‘loss’, of ‘archive’. En na het telefoontje wordt automatisch de volgende lead voor jouw verkoopmedewerker naar voren gebracht. Daarbij zorgen wij voor overzichtelijke rapportages per medewerker. Zo heb je perfect zicht op de stand van zaken en de mogelijkheden voor verbetering van het proces.

Transparantie in cijfers

Jouw succes is ons succes. Daarom ondersteunen we je waar het maar kan. Met maandelijks rapportages blijf je van onze werkzaamheden op de hoogte. Desgewenst achterhalen we samen hoeveel leads de overstap naar jouw klantenbestand maakten. En we stellen kosten-batenanalyses op, zodat je heel concreet weet wat onze samenwerking je oplevert. Dacht je dat dat alles was? Dan heb je het mis. We gaan immers nóg een stap verder. En wel in de vorm van onze klantsuccesmedewerker. Zij geeft je allerhande nuttige tips en tricks rond leadopvolging en salesafspraken. Zo blijf je gemotiveerd om adequaat te handelen en zorgen we samen voor het hoogst haalbare resultaat.

1. Een totale marketingstrategie
voor je fitnessclub

Website

Je krijgt een nieuwe website die ideaal is voor het genereren van leads en afspraken. Deze maken we op maat voor jou; dat wil zeggen dat je website niet precies hetzelfde eruit ziet als die van je concullega. Natuurlijk houden we rekening met je huisstijl en uitstraling van je bedrijf, eveneens als met je aanbod. Je website is geschikt voor elk device, maar we bouwen hem ‘mobile first’, aangezien het grootste gedeelte van je websitebezoekers via de mobiel binnenkomen.

U

Google Marketing (SEO, SEA en Display)

Via Google Adwords bereiken we de kleinste groep mensen ‘de actieve zoekers’. Dit zijn mensen die actief op zoek zijn naar een sportschool en verschillende partijen overwegen. Google Adwords zorgt ervoor dat je met de juiste zoektermen wordt gezien door een potentiele klant. Dit zorgt ervoor dat mensen die al besloten hebben te sporten als eerst bij jou binnenkomen. Eventuele bezoekers die afhaken worden via displayadvertenties via Google opnieuw bereikt om hiermee je conversies te verhogen.

Social media marketing (Facebook Marketing en Instagram Marketing)

De grootste groep mensen, zijn op dit moment niet actief op zoek naar een sportschool, maar hebben vaak wel een niet bewuste behoefte om iets aan hun lichaam te doen. Deze bereiken we met effectieve Facebook- en Instagramcampagnes gekoppeld aan op maat gemaakte landingspagina’s of via je eigen chatbot. Chatbot op je website Via je eigen chatbot.

Chatbot op je website

Via je eigen chatbot die we op je website integreren zullen potentiele leads contact opnemen en volledig automatisch geholpen worden. Ze ontvangen specifieke informatie waar ze zelf om vragen en om die reden zullen de leads altijd warm zijn. Het zorgt ervoor dat je individuele aandacht kan geven die volledig geautomatiseerd is!

Geautomatiseerde E-mailmarketing

Zoals bekend wordt niet elke lead omgetoverd tot een lid, maar een lead is toch iemand die interesse heeft getoond. Het zou dus jammer zijn om deze volledig af te schrijven. Om die reden stellen wij periodieke e-mailmarketing funnels in om oud-leads en oud-leden opnieuw te benaderen met een aanbod. Nieuwe leads die hieruit voortvloeiend zijn dus eigenlijk oud-leads en/of oud-leden die zich opnieuw aanmelden, zonder dat het je extra marketingbudget kost!

2. Een softwaretool voor optimaal resultaat: CallMyLeads

Call My Leads

Wij bieden een optimale softwaretool voor het opvolgen van je leads. Elke lead die binnenkomt, via welke campagne dan ook, wordt automatisch ingeschoten in CallMyLeads om opgevolgd te worden door een verkoopmedewerker. Het doel van dit gesprek is het plannen van een clubpresentatie/proefles/proefweek.

Software die voor iedereen toegankelijk is

CallMyleads is een softwaretool die gemaakt is voor gemak. Je belt via een headset en je hoeft alleen nog maar op de groene belknop te klikken om de eerstvolgende lead te contacteren. Je keuze zorgt voor een vervolgproces; winner, call back, loss of archive. Na je keuze wordt automatisch de volgende lead naar voren gebracht om gebeld te worden.

Rapportages

De software is voorzien van duidelijke rapportages, per medewerker, zodat jij als ondernemer perfect inzicht hebt over de stand van de leadopvolging. Rapportages zijn real-time in te zien en kunnen onderling vergeleken worden met andere medewerkers ter verbetering van processen.

3. Transparante en meetbare samenwerking

Aan de hand van maandelijkse rapportages maken wij onze werkzaamheden inzichtelijk. In samenwerking met jou kunnen we achterhalen hoeveel leads daadwerkelijk lid zijn geworden en wat dat betekent voor je omzet. Op basis daarvan kunnen we eenvoudig een kosten-baten-analyse maken waardoor we altijd weten waar we staan met onze samenwerking. We hebben grote evaluatiemomenten na 6 en 12 maanden.

Daarnaast is ons succes afhankelijk van jouw succes (opvolging en sales) en om die reden helpen we je daar wekelijks bij d.m.v. gesprekken met onze medewerker klantsucces. Zij geeft tips & tricks omtrent leadopvolging en salesafspraken en zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft om je leads snel en adequaat op te volgen, al dan niet met CallMyLeads.

cases

Onze tevreden klanten

Dagelijks helpen wij fitness ondernemers meer leads binnen te halen. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk onze cases hier!

Zlim bezig met Fitleads!

Zlim bezig met Fitleads!

Zlim bezig met Fitleads! Effectief en gezond afslanken doe je als vrouw bij Zlim.nl – Zlim is een...