Update Coronavirus 18 maart 2020

Update Coronavirus 18-3-2020 Veiligheid voorop Het Coronavirus is inmiddels een wereldwijde ramp, maar het is zaak om positief te blijven. Vanuit China en andere landen zijn er tal van positieve berichten en wij zijn ervan overtuigd dat dit ook naar Europa komt. Er schijnt zelfs al een vaccin te zijn, dat momenteel wordt getest. Laten […]

Update Coronavirus 18-3-2020

Veiligheid voorop

Het Coronavirus is inmiddels een wereldwijde ramp, maar het is zaak om positief te blijven. Vanuit China en andere landen zijn er tal van positieve berichten en wij zijn ervan overtuigd dat dit ook naar Europa komt. Er schijnt zelfs al een vaccin te zijn, dat momenteel wordt getest. Laten we hopen dat dit vaccin snel op de markt komt en het Coronavirus de kop in drukt.

We horen vanuit verschillende bronnen dat enorm veel mensen ervoor kiezen om buiten te gaan sporten, zonder begeleiding en/of zonder betrokkenheid vanuit de sportschool. Wij willen iedereen vragen om hun leden te vragen dit niet te doen, aangezien op sommige plekken echt tientallen personen aan het trainen zijn, materialen delen en erg dicht op elkaar zitten. Dit is juist wat de overheid willen voorkomen en wij denken dat jullie, met jullie expertise, deze mensen goed kunnen inlichten.

Kantoor volledig operationeel

Sinds het statement van de overheid dat alle sportgelegenheden moesten sluiten zijn wij direct gaan schakelen met onze klanten. We hebben al verschillende mails verstuurd naar onze klanten en inmiddels iedereen persoonlijk gesproken. Iedereen heeft zijn keuze gemaakt met betrekking tot de lopende campagnes en vandaag (18-3-2020) sturen wij een compleet PDF eruit, met tal van nieuwe opties en mogelijkheden.

Nieuwe kansen worden gecommuniceerd

In ons PDF dat vandaag eruit wordt gestuurd naar alle vaste klanten, staan tal van opties die we gezamenlijk kunnen ondernemen om deze crisis te doorstaan en er zelfs beter uit te komen. Er liggen zoveel kansen! Hou je mail dus goed in de gaten en hou de telefoon bij de hand; we zullen proactief contact met jullie opnemen.

Voor de eerst komende training. Alvast veel plezier met de training en sterkte de aankomende tijd.

Met vriendelijke groet,

Tim Thijssen
Directeur Fitleads

4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar

Wij helpen je graag verder.

Vragen over dit artikel? Of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om jouw sportschool leads te bezorgen!

024 234 0409        info@fitleads.nl

Wij zijn een verlengstuk van jouw fitnessonderneming

Wij van Fitleads bieden een compleet online fitnessmarketingconcept. Sterker nog: het meest complete concept binnen de héle branche. Want het zorgt voor een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads.

Tim Thijssen

Directeur van Fitleads

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

Bekijk ook andere berichten

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Wij weten inmiddels na jarenlange ervaring dat we samen moeten werken om tot het beste resultaat voor jouw sportschool te komen. Natuurlijk nemen wij alles dat gaat om online marketing uit handen, maar jij kan ook een hoop doen om het resultaat te optimaliseren. Het...

Lees meer
9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

In de steeds evoluerende wereld van fitness worden groepslessen steeds meer beschouwd als een essentieel onderdeel van het sportschoolaanbod. Ze gaan verder dan alleen maar een manier om calorieën te verbranden; groepslessen bieden een scala aan voordelen voor zowel...

Lees meer