024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Fitness Marketing nodig voor je PT Club

Behaal online Resultaat voor jouw PT Club

Ben je Personal Trainer of werkzaam binnen een Personal Training studio? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor personal training studios. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor personal training studios. Zo zijn we al jarenlang partner van een grote personal training franchise.

Fitleads – Online Fitness Marketing voor Personal Training Studios

Ben jij eigenaar/manager van een Personal Training studio en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads hielp al meer dan 150 PT studio’s met hun online lead- en ledenwerving.

Als PT’er ben je niet altijd locatiegebonden. Het kan zijn dat je trainingen uitvoert op locatie of binnen een bestaand sportcentrum. Natuurlijk kan je ook je eigen PT studio hebben. Over het algemeen heb je dan een pand met een gering aantal m2 en ligt je focus bij het behalen van keiharde resultaten voor je klanten. Je bent deskundig, geschoold en die expertise zet je om in hoogwaardige trainingen. Klanten zijn hiervoor ook bereid meer te betalen dan gemiddeld geaccepteerd is bij een sportschool. Over het algemeen heb je weinig tot geen personeel.

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming.

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw PT clubs

 

Een gratis website (conversiegericht)

Marketingplanning (op maat gemaakt)

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Landingspagina's (op maat gemaakt)

In-house callcenter

Agenda- en afspraakbeheer

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Maandelijkse rapportages

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.