fitness apparatuur leverancier

8 Fitness Apparatuur Leveranciers.

fitness apparatuur leverancier

Om een sportschool te beginnen heb je natuurlijk fitness apparatuur nodig. Fitleads is op de FIBO-beurs geweest en heeft een lijstje gemaakt van een aantal fitness apparatuur leveranciers die op de beurs aanwezig waren. Zo ben je alvast een eindje op weg in jouw oriëntatiefase en het wellicht met het starten van je eigen sportschool.

Technogym

Technogym is één van de grootste fitness apparatuur leveranciers. Technogym’s missie is het verspreiden van de Welness Lifestyle. Het bedrijf focust zich dus op meer dan alleen fitness apparatuur. Ze bestaan al meer dan 35 jaar en leveren in meer dan 100 landen. Ze hebben geleverd aan meer dan 80.000 sportscholen en meer dan 500.000 particulieren.

Bekijk de website op:
https://www.technogym.com/

Gungnir

Gungnir is een Noors bedrijf en bestaat uit een team van personal trainers, techneuten en atleten met een passie voor goede sportschool spullen. Gungnir levert fitness apparatuur die waarin eenvoud en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is een bedrijf waarin duurzaamheid van belang is, hierdoor maken ze producten die weinig onderhoud vereisen.

Bekijk de website:
https://gungnirofnorway.com/

Hoist

Hoist is een Fitness apparatuur leverancier uit San Diego, de Verenigde Staten. Het bestaat meer dan 40 jaar en levert premium krachtsport apparatuur en stationaire fietsen. Het bedrijf levert aan bedrijven en aan consumenten.

Bekijk de website:
https://www.hoistfitness.com/

Teca

Teca produceert al meer dan 35 jaar sportschool apparatuur vanuit Italië. TECA wil de traditionele fitness industrie omver gooien en het toegankelijker maken voor iedereen door middel van innovatieve fitness apparatuur. Teca adverteert haar producten met mooi italiaans design, stevigheid, duurzaamheid en uitstekende inruilwaarde.

Bekijk de website:
https://tecafitness.com/

Stex

Stex Fitness Europe is een fitness apparatuur leverancier uit Duitsland. Ze staan voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met een combinatie van goede service en scherpe prijzen focussen ze zich op een lage kosten – hoge efficiency strategie.

Overtuig jezelf en bekijk het gehele aanbod op:
https://stexfitness.eu

Gymleco

Gymleco bestaat al meer dan 20 jaar en is één van de grootste fabrikanten van krachttrainingstoestellen in Noord-Europa. Ze zijn gepassioneerd door wellness en hopen een gezondere wereld te verwezenlijken. Sinds 1994 houdt Gymleco zich bezig met het ontwerpen van hoogwaardige en functionele fitness apparatuur met een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoeften. Hun klanten zien hen als ‘totaaloplossing en een rendabele investering’.

Bekijk de website op:
https://www.gymleco.nl/

Eleiko

Eleiko is een familiebedrijf uit Halmstad, Zweden. 30 jaar lang produceerde Eleiko kleine elektrische apparaten zoals wafel ijzers. Geïnspireerd door het idee van een werknemer zijn zij barbells gaan produceren van Zweeds staal. In 1963 zette hun barbell een nieuwe standaard voor fitness apparatuur. In de jaren hierna hebben ze deze focus behouden en blijven ze de fitness ervaring en veiligheid verbeteren.

Bekijk de website:
https://eleiko.com

Indigo fitness

Indigo fitness is een Britse sportschool apparatuur leverancier en maakt onder andere trainingsruimtes. Over de jaren heen heeft Indo Fitness gewerkt met honderden sportscholen in allerlei verschillende maten en branches. Klantgericht werken en maatwerk leveren is voor Indigo Fitness van groot belang. Het is dan ook meer dan een fitness apparatuur leverancier. Bij het aangaan van een project wordt je begeleid door een persoonlijke accountmanager. Ze kunnen helpen bij het designen van je gehele sportschool, vloeren, technologie, installatie en design.

Bekijk de website:
https://indigofitness.com/

Meer leden voor jouw sportschool?

Fitleads is een leadgeneratie bureau voor sportscholen, fitness en boutique studios. Ons team is gespecialiseerd in online leadgeneratie voor sportscholen. Door ons nauwe klantcontact zorgen we ervoor dat deze leads goed opgevolgd worden en dat deze leads ook daadwerkelijk tot meer klanten leiden. Wil jij een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken wat Fitleads voor jou kan betekenen? Vraag dan hier meer informatie aan.