Behaal online resultaat voor groeples-centrum

Online Fitness Marketing nodig voor je groepsles-centrum

Wij werken o.a. voor
4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij aanbieden

Ben je eigenaar/manager of werkzaam binnen een groepsles centrum? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor groepsles centra. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor groepsles centra.

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Fitleads – Online Fitness Marketing voor jouw groepsles centrum

Ben jij eigenaar/manager van een groepsles centrum en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads zorgt ervoor dat jij je niet meer hoeft bezig te houden met je online marketing strategie.

Als eigenaar/manager van een groepsles centrum geef je groepslessen voor groepen tot aan 30 personen. Veelal ben je hoog gecertificeerd en biedt je verschillende soorten groepslessen aan. Leden werken op basis van een lidmaatschap en in sommige gevallen werk je toe aan een eindstuk waar je het jaar voor oefent. Natuurlijk zijn er ook recreatieve groepsles centra waarbij men voornamelijk lekker fit wil worden en/of blijven in combinatie met een leuke groepsles.

Wij helpen goepsles centra meer leden binnen halen

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming. Dagelijks helpen wij ondernemers van groepsles centra meer leads binnen te halen. Benieuwd hoe wij dat doen? Vraag nu meer informatie aan!

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 5 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten