024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Fitness Marketing nodig voor je groepsles centrum

Behaal online Resultaat voor groeples centrum

Ben je eigenaar/manager of werkzaam binnen een groepsles centrum? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor groepsles centra. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor groepsles centra.

Fitleads – Online Fitness Marketing voor jouw groepsles centrum

Ben jij eigenaar/manager van een groepsles centrum en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads zorgt ervoor dat jij je niet meer hoeft bezig te houden met je online marketing strategie.

Als eigenaar/manager van een groepsles centrum geef je groepslessen voor groepen tot aan 30 personen. Veelal ben je hoog gecertificeerd en biedt je verschillende soorten groepslessen aan. Leden werken op basis van een lidmaatschap en in sommige gevallen werk je toe aan een eindstuk waar je het jaar voor oefent. Natuurlijk zijn er ook recreatieve groepsles centra waarbij men voornamelijk lekker fit wil worden en/of blijven in combinatie met een leuke groepsles.

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming.

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw groepsles centrum

Een gratis website (conversiegericht)

Marketingplanning (op maat gemaakt)

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Landingspagina's (op maat gemaakt)

In-house callcenter

Agenda- en afspraakbeheer

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Maandelijkse rapportages

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.