Fitleads

Anytime Fitness Benelux conferentie 2022

Fitleads

Dit jaar hebben wij deelgenomen aan de (normaal gesproken) jaarlijkse conferentie van Anytime Fitness Benelux. Als marketingpartner wilden wij onszelf graag laten zien. Bij onze stand hebben we tussen de lezingen door vele franchisenemers kunnen spreken. Erg leuk en goed om eens wat gezichten te zien bij de stemmen die we dagelijks via de telefoon horen.

Het waren twee leuke, ontspannen en leerzame dagen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het onderwerp gedurende de twee dagen was: ‘’change to create value’’. Gedurende de dag werden er verschillende lezingen gegeven. Allemaal leuk, interessant én met humor.

De 1e spreker was Ben van der Burg.
Ben van der Burg is een voormalig schaatser die ondanks zijn relatief korte carrière een zilveren medaille wist te halen tijdens het WK Allround. Daarnaast schrijft hij columns, literaire schaatsboeken, maakt hij televisieprogramma’s en is hij te horen op de radio. Bovendien is hij jarenlang innovation manager geweest in Tokio. Als spreker weet hij als geen ander over te brengen wat het is om doelen te bereiken en wat bedrijven nodig hebben om te overleven.
Wat druk en chaotisch, maar de boodschap was duidelijk! Als je denkt ik wil niet in dat ijskoude water springen, SPRING!

Jos Burgers was de 2e spreker en we kunnen zeggen: wij zijn fan! De humor van deze man was echt geniaal, daar kon (zo bleek later op de dag) iemand nog heel wat van leren. Jos Burgers heeft het complete publiek een spiegel voorgehouden. We hebben meegekregen om geen sukkel-zinnen te gebruiken. Wanneer je dit actief doet verandert de dagelijks gang van zaken enorm. Bekijk zijn website eens! https://josburgers.nl/

Na een diner en feestavond is de 1e dag afgesloten.

Dag 2 begon voor vele met een lichte tot zware kater. De 1e spreker deze dag was niemand minder dan Bjorn Kuipers! De man die handen heeft geschut met de groten der aarde en niet alleen handen geschut, maar ook terecht gewezen, je moet het maar durven! De presentatie was interactief, interessant en leuk. Wat veel mensen niet weten is dat Bjorn Kuipers ook een zeer succesvol ondernemer is. Uiteraard hebben we nog even een foto na afloop gemaakt. Een echte aanrader: https://www.sportsspeakers.nl/spreker/bjorn-kuipers-547/

Ook was Ashley van het Anytime Fitness USA overgevlogen om haar verhaal van groei te vertellen. Inspirerend en typisch Amerikaans, haar zinnen moest het publiek afmaken met Hell Yeah! Tijdens haar presentatie kwam iedereen toch wat meer los. Voor velen een herkenbaar en motiverend verhaal.

Tot slot sprak Rene Savelsberg. Ondernemer en directeur geweest van McDonald’s NL. Een flinke reputatie achter zijn naam. Zijn succesformule: focus op standaardisatie, partnerships en people. Iets waar wij ons zeer in kunnen vinden.

We hebben genoten van de conferentie en volgend jaar zijn we er zeker bij!