Fitleads op beurs

Fitleads op de FitFair beurs – 6 Mei 2022

Fitleads op beurs

FitFair is het grootste, tweedaagse kennis en netwerk event van de BeNeLux. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness en wellness beurzen. Het is FitFair’s missie om mensen bij elkaar te brengen en te inspireren.

De jaarlijkse FitFair beurs van 2021 die normaal gesproken in November gegeven wordt, vond dit jaar wegens eerdere coronamaatregelen op 6 en 7 mei plaats. Een beurs voor fitness fanaten, fitness professionals en clubeigenaren waar zij elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen delen. Ook Fitleads was van de partij met een eigen beursstand waar nieuwe en bestaande klanten over de Fitleads werkwijze en resultaten werden geïnformeerd. Fitleads staat elk jaar op de Fitfair en wij hebben het altijd erg naar onze zin op deze beurs. Dit jaar was dat extra speciaal aangezien Fitleads’ directeur Tim Thijssen 30 jaar werd, reden voor een (klein) taartje dus.

Een aantal van onze collega’s hebben op de Fitfair verschillende masterclasses gevolgd. Zo hebben zij masterclasses over vasten, productiviteit, sales en leadgeneratie gevolgd. Hier hebben zij onder andere geleerd over afvallen door het verlagen van koolhydraten in lever en spiermassa door middel van vasten. Hierna werd er een masterclass over productiviteit gegeven door Menno Henselman. Hij heeft ons onder andere meer geleerd over het placebo, nocebo-effect en productiviteitstips om tijd te besparen.

Tot slot hebben we nog GripVR geprobeerd. Een virtual reality game waarin slechte gewoontes worden afgeleerd en goede gewoontes worden gestimuleerd. Dit doe je door goede gewoontes naar je toe te trekken en slechte gewoontes af te stoten. De instructrice vertelde ons dat dit met succes in verslavingszorg gebruikt wordt om slechte gewoontes af leren. Interessante techniek en leuk om met een VR-bril op te proberen.

In november is Fitfair 2022, we kijken er naar uit om ook dan weer van de partij te zijn.

Wat betreft de missie van Fitfair 2021: wij voelen ons in ieder geval bij elkaar gebracht en geïnspireerd. Fitleads kijkt terug op leuke en succesvolle dagen en zien jullie in november weer!