Fitleads op de FitFair beurs – 6 Mei 2022

FitFair is het grootste, tweedaagse kennis en netwerk event van de BeNeLux. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness en wellness beurzen. Het is FitFair’s missie om mensen bij elkaar te brengen en te inspireren. De jaarlijkse FitFair beurs van 2021 die normaal gesproken in November gegeven wordt, vond dit jaar […]

FitFair is het grootste, tweedaagse kennis en netwerk event van de BeNeLux. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness en wellness beurzen. Het is FitFair’s missie om mensen bij elkaar te brengen en te inspireren.

De jaarlijkse FitFair beurs van 2021 die normaal gesproken in November gegeven wordt, vond dit jaar wegens eerdere coronamaatregelen op 6 en 7 mei plaats. Een beurs voor fitness fanaten, fitness professionals en clubeigenaren waar zij elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen delen. Ook Fitleads was van de partij met een eigen beursstand waar nieuwe en bestaande klanten over de Fitleads werkwijze en resultaten werden geïnformeerd. Fitleads staat elk jaar op de Fitfair en wij hebben het altijd erg naar onze zin op deze beurs. Dit jaar was dat extra speciaal aangezien Fitleads’ directeur Tim Thijssen 30 jaar werd, reden voor een (klein) taartje dus.

Een aantal van onze collega’s hebben op de Fitfair verschillende masterclasses gevolgd. Zo hebben zij masterclasses over vasten, productiviteit, sales en leadgeneratie gevolgd. Hier hebben zij onder andere geleerd over afvallen door het verlagen van koolhydraten in lever en spiermassa door middel van vasten. Hierna werd er een masterclass over productiviteit gegeven door Menno Henselman. Hij heeft ons onder andere meer geleerd over het placebo, nocebo-effect en productiviteitstips om tijd te besparen.

Tot slot hebben we nog GripVR geprobeerd. Een virtual reality game waarin slechte gewoontes worden afgeleerd en goede gewoontes worden gestimuleerd. Dit doe je door goede gewoontes naar je toe te trekken en slechte gewoontes af te stoten. De instructrice vertelde ons dat dit met succes in verslavingszorg gebruikt wordt om slechte gewoontes af leren. Interessante techniek en leuk om met een VR-bril op te proberen.

In november is Fitfair 2022, we kijken er naar uit om ook dan weer van de partij te zijn.

Wat betreft de missie van Fitfair 2021: wij voelen ons in ieder geval bij elkaar gebracht en geïnspireerd. Fitleads kijkt terug op leuke en succesvolle dagen en zien jullie in november weer!

4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar

Wij helpen je graag verder.

Vragen over dit artikel? Of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om jouw sportschool leads te bezorgen!

024 234 0409        info@fitleads.nl

Wij zijn een verlengstuk van jouw fitnessonderneming

Wij van Fitleads bieden een compleet online fitnessmarketingconcept. Sterker nog: het meest complete concept binnen de héle branche. Want het zorgt voor een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads.

Tim Thijssen

Directeur van Fitleads

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

Bekijk ook andere berichten

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Een samenwerking met Fitleads, is samen werken!

Wij weten inmiddels na jarenlange ervaring dat we samen moeten werken om tot het beste resultaat voor jouw sportschool te komen. Natuurlijk nemen wij alles dat gaat om online marketing uit handen, maar jij kan ook een hoop doen om het resultaat te optimaliseren. Het...

Lees meer
9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

In de steeds evoluerende wereld van fitness worden groepslessen steeds meer beschouwd als een essentieel onderdeel van het sportschoolaanbod. Ze gaan verder dan alleen maar een manier om calorieën te verbranden; groepslessen bieden een scala aan voordelen voor zowel...

Lees meer