vrouw die sport

Fitness Marketing i.c.m. de lease voor je apparatuur?!

vrouw die sport

Nieuwe clubinrichting leasen i.c.m. Online Fitness Marketing

We zijn vaak te gast bij fitnessondernemers en constant horen we hetzelfde m.b.t. het kopen van nieuwe apparatuur: nieuwe apparatuur gaat in de lease. Hoge en vaste maandelijkse kosten + rente. Wij als Online Fitness Marketing partner van vele sportscholen krijgen dan vaak de vraag hoe we z.s.m. voor nieuwe leden kunnen zorgen, om die investering terug te verdienen. Er gaat inmiddels elke maand een flink bedrag naar de leasemaatschappij, maar er komen niet direct tientallen leden bij. Auw! We hebben nu iets verzonnen, in samenwerking met Stex Fitness, waardoor het allemaal een stukje makkelijker wordt.

Nieuwe fitness apparatuur leasen i.c.m. online fitness marketing

Afhankelijk van de investering die je doet kunnen we berekenen hoeveel nieuwe leden je nodig hebt om je investering break-even te maken. Dit is afhankelijk van je abonnement structuur voor je leden. Op die manier hebben we een duidelijk doel wat we gezamenlijk kunnen gaan behalen.

Financiering van nieuwe apparatuur

Wat is hier uniek aan? Voorheen kon je alleen je nieuwe apparatuur leasen voor je sportschool, maar de marketing die je nodig hebt om je investering winstgevend te maken moest je alsnog aan een willekeurige partner apart betalen. Let wel: dat is dus marketinglicentie (ons werk) + marketingbudget.

Vanaf nu is het mogelijk om een halfjaar marketinglicentie én marketingbudget mee te financieren via je leaseaanvraag voor je nieuwe apparatuur. Zo ben je dus verzekerd van nieuwe apparatuur én nieuwe leden en betaal je dit totaalconcept via je aflossing af. Op deze manier kan je dus ook je marketinguitgaven meefinancieren en is dit geen grote hap uit je cashflow.

Financiering van nieuwe apparatuur

We hebben al jaren een nauwe samenwerking met Stex Fitness Europe (totaalleverancier van fitnessapparatuur in Europa) en hebben samen dit concept bedacht. Zij hebben zeer korte lijnen met verschillende leasemaatschappijen die akkoord zijn gegaan met onze ideeën. Dus ben jij van plan om met je sportschool/fitnessonderneming innovatie toe te passen neem dan direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.