Home / Gezondheid- en fitnessmarketing

Groei je gezondheid en fitness bedrijf met Fitleads

Online Fitness Marketing nodig voor je gezondheid en fitnessbedrijf?

Wij werken o.a. voor
4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij bieden

Het is belangrijk om je gezondheid en fitness op de juiste manier te benaderen. Met Fitleads krijg je toegang tot de beste gezondheid en fitness marketing oplossingen om je bedrijf te helpen groeien.

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Gerichte advertenties: behaal een hoger conversiepercentage

Met Fitleads kun je gericht adverteren voor je gezondheid en fitness producten en diensten. Onze geavanceerde targeting opties zorgen ervoor dat je advertenties worden weergegeven aan mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in gezondheid en fitness, waardoor je een hoger conversiepercentage en een betere ROI kunt behalen.

Advies op maat: flexibele oplossingen die aan je specifieke eisen aangepast kunnen worden.

Als je Fitleads kiest voor je gezondheid en fitness marketing, kun je rekenen op een aantal voordelen die je helpen om je bedrijf te laten groeien:

Gerichte advertenties: Met onze geavanceerde targeting opties kun je ervoor zorgen dat je advertenties worden weergegeven aan mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in gezondheid en fitness. Dit verhoogt het bereik van je advertenties en zorgt ervoor dat je een hoger conversiepercentage behaalt.

A/B testing: Met onze A/B testing tool kun je zien welke advertenties het best presteren en ze vervolgens optimaliseren. Dit helpt je om je budget efficiënter te besteden en de beste resultaten te behalen.

Marketing automatisering: Onze marketing automatisering oplossing helpt je om effectief leads te genereren en te converteren, zonder dat je hier veel tijd in hoeft te investeren.

Deskundig advies: Onze marketing specialisten hebben jarenlange ervaring in de gezondheid en fitness industrie en weten precies hoe ze je bedrijf kunnen helpen groeien. Of je nu een kleine start-up bent of een groot bedrijf.

Marketing automatisering: genereer en converteer leads eenvoudig

Onze marketing specialisten hebben jarenlange ervaring in de gezondheid en fitness industrie en weten precies hoe ze je bedrijf kunnen helpen groeien. Of je nu een kleine start-up bent of een groot bedrijf, Fitleads heeft de juiste oplossing voor jouw gezondheid en fitness marketing benodigdheden.

Wij bieden altijd advies op maat, zodat u zich kunt richten op de belangrijkste aspecten van uw bedrijf en tegelijkertijd kan groeien. Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen aan je specifieke eisen worden aangepast, zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen.

Vertrouw op Fitleads om je gezondheid en fitness marketing naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen.

Fitleads helpt jouw bedrijf groeien

Dus, ben jij klaar om je gezondheid en fitnessbedrijf naar de volgende level te tillen? Fitleads is hier om je te helpen. Met onze geavanceerde targeting-opties, A/B-testing, marketingautomatisering, expert advies en aangepaste oplossingen, hebben we alles wat je nodig hebt om gerichte leads te genereren, te converteren en je bedrijf te laten groeien.

A/B testing: optimaliseer je advertenties

Fitleads biedt ook een aantal handige tools zoals A/B testing, waarmee je kunt zien welke advertenties het beste presteren en ze vervolgens kunt optimaliseren. Daarnaast, bieden wij marketing automatisering, wat uw bedrijf in staat stelt om effectief leads te genereren en te converteren, zonder dat u hier veel tijd in hoeft te investeren.

Schrijf je nu in en ontvang vrijblijvend meer informatie!

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 6 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*
Ben je in het bezit van e-mailbestanden?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten