Home / Hoe Fitleads kan bijdragen aan de groei van jouw gezondheids- of fitnessbedrijf

Hoe Fitleads kan bijdragen aan de groei van jouw gezondheids- of fitnessbedrijf

Online Fitness Marketing nodig voor je sportschool of healthclub?

Wij werken o.a. voor
4 klanten van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij bieden

Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in de marketing voor sportscholen. Succesvol betekent: structureel nieuwe leads en meer leden binnenhalen voor jouw sportschool of healthclub. Ons totaalconcept is uniek binnen de marketing voor sportscholen.

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Hoe Fitleads kan bijdragen aan de groei van jouw gezondheids- of fitnessbedrijf

Als eigenaar van een gezondheids- of fitnessbedrijf begrijp je hoe belangrijk het is om jouw bedrijf te laten groeien. Je wilt dat jouw doelgroep jouw bedrijf kan vinden en dat je meer leads genereert. Maar hoe doe je dat precies? Fitleads biedt jou een oplossing voor jouw marketingproblemen door middel van social media marketing en Google Ads. Dankzij onze expertise in deze gebieden helpen wij jou om jouw doelgroep te bereiken en zo jouw bedrijf te laten groeien. In dit artikel zullen wij jou uitleggen hoe wij jou kunnen bijstaan bij de marketing van jouw gezondheids- of fitnessbedrijf.

Wat doet Fitleads precies?

Fitleads heeft als doel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van jouw specifieke doelgroep. Wij gebruiken social media platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om jouw bedrijf te promoten en zo meer verkeer naar je website te trekken. Daarnaast gebruiken we Google Ads om gerichte campagnes op te zetten, waardoor jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt te staan als mensen zoeken naar termen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Dit zorgt voor meer verkeer naar je website en groei voor je bedrijf.

Hoe kun je Fitleads gebruiken voor marketing voor gezondheid en fitnessbedrijven?

Fitleads neemt de zorgen weg voor de marketing van jouw gezondheids- en fitnessbedrijf. Wij ontwikkelen een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en zorgen ervoor dat deze wordt uitgevoerd. Wij zorgen voor aantrekkelijke social media posts, indrukwekkende Google Ads en zorgen dat jouw website gevonden wordt door jouw doelgroep. Zo kan jij je bedrijf laten groeien zonder zorgen, door meer verkeer naar je website te trekken.

Waarom kiezen voor Fitleads voor marketing voor gezondheid en fitnessbedrijven?

Fitleads is een ideale oplossing als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor marketing van gezondheids- en fitnessbedrijven. Wij beschikken over de juiste expertise en ervaring, en zetten ons volledig in om jouw bedrijf te laten groeien. Wij werken samen met jou om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en zorgen ervoor dat deze wordt uitgevoerd. Onze klanttevredenheid is van groot belang voor ons en we blijven onszelf verbeteren om de beste service te bieden. Kies voor Fitleads en zie hoe we samen jouw gezondheids- en fitnessbedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen door middel van marketing.

Neem nu actie en laat jouw bedrijf groeien met Fitleads

Nu je weet hoe Fitleads jou kan ondersteunen bij de marketing van jouw gezondheids- of fitnessbedrijf, is het tijd om stappen te ondernemen. Onze unieke aanpak van social media marketing en Google Ads zorgt ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt door jouw doelgroep. Onze experts zorgen ervoor dat jouw social media accounts en campagnes op de juiste manier worden beheerd zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen door meer leads te genereren en groei te realiseren. Neem nu actie en laat jouw bedrijf groeien met Fitleads.

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 6 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*
Ben je in het bezit van e-mailbestanden?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten