Wav-e Studios en Fitleads werken inmiddels al vijf jaar samen. Wav-e Studios heeft de meest innovatieve trainingsapparatuur waarmee je sneller, meer en beter resultaat haalt dan in een normale sportschool. Ze zijn voorloper op het gebied van EMS-technologie en hun fitnessconcept zorgt ervoor dat mensen binnen 15 minuten een full-body workout hebben volbracht.

De EMS-technologie van Wav-e Studios is ontworpen om op een veilige en effectieve manier de spieren te stimuleren en te versterken. EMS-technologie kan worden gebruikt voor verschillende trainingsdoeleinden, zoals spieropbouw, vetverlies, afvallen en revalidatie. Door te trainen bij Wav-e Studios doe je in 15 minuten per week een optimale krachttraining, verbetert je uithoudingsvermogen, val je gemakkelijk af en versterkt dit revalidatie van mogelijke blessures.

Wij vinden het leuk om campagnes in te richten met het EMS-trainingsprogramma als onderwerp. Uniek en effectief. Inmiddels hebben we in de afgelopen vijf jaar al 18.223 leads gescoord. Dit heeft natuurlijk substantieel bijgedragen aan de constante groei van Wav-e Studios en tegelijkertijd heeft dit ook bijgedragen aan de groei van Fitleads, want iedere nieuwe locatie die start, start ook met onze effectieve campagnes.