Home / Voor wie geschikt / Online marketing voor yoga-pilates studios

Behaal online resultaat voor jouw yoga of pilates studio

Online Fitness Marketing nodig voor je yoga of pilates studio

Wij werken o.a. voor
4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij aanbieden

Ben je manager/eigenaar van een yoga of pilates studio? Of werkzaam binnen een yoga of pilates studio? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor yoga en pilates studios. Ben je zelf toe aan meer rust? Wij zorgen ervoor dat ook jij je innerlijke (zakelijke) rust kan vinden.

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Fitleads – Online Marketing voor Yoga en Pilates Studio’s

Ben jij eigenaar/manager van een yoga of pilates studio en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads zorgt ervoor dat jij zakelijke rust ervaart dankzij structureel meer leads en nieuwe leden.

Als eigenaar/manager van een yoga studio ben je veelal bezig met het verzorgen van de lessen. Je wilt per definitie bezig zijn met zaken die je stress opleveren; zoals marketing. Je locatie is qua m2 relatief klein en leden boeken hun lessen veelal online in. Je belangrijkste doelgroep zijn vrouwen, veelal vanaf 25 jaar tot ver in de 50. De interesse in yoga en pilates stijgt enorm. In de hedendaagse samenleving, waarin men veel onder druk staat, zoekt men steeds meer naar alternatieven om tot rust te komen. Het aantal mensen dat start met een vorm van yoga of pilates is al jaren aan het stijgen. Leads genereren voor jouw studio is om die reden voor ons ook een buitenkans!

Wij helpen Yoga en Pilates Studio’s meer leden binnen halen

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming. Dagelijks helpen wij ondernemers van Yoga en Pilates Studio’s meer leads binnen te halen. Benieuwd hoe wij dat doen? Vraag nu meer informatie aan!

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 6 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*
Ben je in het bezit van e-mailbestanden?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten