024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Fitness Marketing nodig voor yoga- en pilates studio’s

Behaal online Resultaat voor jouw yoga of pilates studio

Ben je manager/eigenaar van een yoga of pilates studio? Of werkzaam binnen een yoga of pilates studio? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor yoga en pilates studios. Ben je zelf toe aan meer rust? Wij zorgen ervoor dat ook jij je innerlijke (zakelijke) rust kan vinden.

Fitleads – Online Fitness Marketing voor Yoga en Pilates Studio’s

Ben jij eigenaar/manager van een yoga of pilates studio en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads zorgt ervoor dat jij zakelijke rust ervaart dankzij structureel meer leads en nieuwe leden.

Als eigenaar/manager van een yoga studio ben je veelal bezig met het verzorgen van de lessen. Je wilt per definitie bezig zijn met zaken die je stress opleveren; zoals marketing. Je locatie is qua m2 relatief klein en leden boeken hun lessen veelal online in. Je belangrijkste doelgroep zijn vrouwen, veelal vanaf 25 jaar tot ver in de 50. De interesse in yoga en pilates stijgt enorm. In de hedendaagse samenleving, waarin men veel onder druk staat, zoekt men steeds meer naar alternatieven om tot rust te komen. Het aantal mensen dat start met een vorm van yoga of pilates is al jaren aan het stijgen. Leads genereren voor jouw studio is om die reden voor ons ook een buitenkans!

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming.

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw yoga- of pilates studio

Een gratis website (conversiegericht)

Marketingplanning (op maat gemaakt)

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Landingspagina's (op maat gemaakt)

In-house callcenter

Agenda- en afspraakbeheer

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Maandelijkse rapportages

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.