Website laten maken sportschool

Gratis website laten maken? Bij Fitleads kan het! Ben je werkzaam in de fitnessbranche? Ben je eigenaar/manager van een fitnessonderneming of ben je een personal trainer? Dan krijg jij van ons een GRATIS website. Je leest het goed: je betaalt niks voor het maken van een gloednieuwe website. Een goede website is essentieel voor jouw succes […]

Gratis website laten maken? Bij Fitleads kan het!

Ben je werkzaam in de fitnessbranche? Ben je eigenaar/manager van een fitnessonderneming of ben je een personal trainer? Dan krijg jij van ons een GRATIS website. Je leest het goed: je betaalt niks voor het maken van een gloednieuwe website.

Een goede website is essentieel voor jouw succes als fitnessondernemer. Wij zorgen voor een perfecte website, op maat gemaakt, waar je mee vooruit kan. Onze websites worden mobile-first gebouwd en zijn geschikt voor elk device. Wist je dat het overgrote gedeelte van alle bezoekers via de mobiel binnenkomt? Soms tot wel 85%. Reden genoeg om een mobielvriendelijke website te laten maken.

Een website die leads en leden werft

Het doel van een website kan verschillen, maar onze mening is dat een website geld moet opleveren. Dat betekent dat de website conversiegericht wordt opgebouwd. Onze websites zijn eenvoudig te begrijpen voor de gebruiker en men kan via relevante buttons en contactformulieren eenvoudig meer informatie aanvragen. Op deze manier scoor je via je website tientallen leads per maand! Zonder marketingbudget!

Wat betaal je voor een nieuwe site?

Normaliter, zit je dan toch al snel op een bedrag van €1.500 excl. btw en excl. andere kosten als hosting, beveiliging en onderhoud. Daarnaast dien je dan ook zelf je teksten aan te leveren of dit uit te besteden, wat ook geld kost. Een nieuwe website, daar zit vaak veel tijd en energie in, evenveel als geld. Bij Fitleads is dit niet het geval!

Bij ons betaal je niks voor het opzetten van een gloednieuwe website. Helemaal gratis. We hanteren geen opzetkosten of iets dergelijks. Het enige wat je wel betaalt? Kosten voor de hosting, beveiliging en het onderhoud. Die kosten heb je altijd, bij wie je ook een website afneemt. Deze kosten zullen in rekening worden gebracht.

Website voor een personal trainer

Ben je nou werkzaam als een personal trainer? Dan heb je weinig aan een complete website, met verschillende pagina’s en allerlei andere randzaken waar een groot centrum wél behoefte aan heeft. Voor personal trainers hebben wij een aparte werkwijze die het maken van een nieuwe website vereenvoudigd.

Hosting, beveiliging en updates

We reserveren een stukje voor jouw site op het internet en zorgen voor mailadressen. Heb je al mailadressen en wil je deze behouden? Dan zetten we deze kosteloos over. Je ontvangt een SSL certificaat, zodat je website altijd veilig is en we zorgen ervoor dat ook achter de schermen alles wordt bijgehouden, zoals het bijhouden en updaten van plugins.

Toe aan een nieuwe website voor jouw fitnessonderneming?

Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je wat voorbeelden zien van ons werk?

Kijk eens op: www.wav-estudios.com of www.sportstudiobriggs.nl

4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar

Wij helpen je graag verder.

Vragen over dit artikel? Of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om jouw sportschool leads te bezorgen!

024 234 0409        info@fitleads.nl

Wij zijn een verlengstuk van jouw fitnessonderneming

Wij van Fitleads bieden een compleet online fitnessmarketingconcept. Sterker nog: het meest complete concept binnen de héle branche. Want het zorgt voor een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads.

Tim Thijssen

Directeur van Fitleads

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

Handige inzichten

9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

9 tips voor groepslessen in jouw sportschool

In de steeds evoluerende wereld van fitness worden groepslessen steeds meer beschouwd als een essentieel onderdeel van het sportschoolaanbod. Ze gaan verder dan alleen maar een manier om calorieën te verbranden; groepslessen bieden een scala aan voordelen voor zowel...

Lees meer
Trends in Fitnessapparatuur: Dit moet je weten in 2024!

Trends in Fitnessapparatuur: Dit moet je weten in 2024!

In de snel evoluerende wereld van fitnessapparatuur is het essentieel voor sportschool eigenaren om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Met technologische innovaties, veranderende fitnessbehoeften en een groeiende vraag naar geavanceerde trainingsmethoden,...

Lees meer