laptop met website

Gratis website voor je sportschool

laptop met website

“Wij doen al het werk, jij al het dansen”

Introductie

Het maken van een nieuwe website levert veelal frustraties en problemen op bij de meeste ondernemers. Niemand wordt blij van websites die afgeraffeld zijn, met lange lappen tekst, ondermaatse vormgeving en het ontbreken van responsiviteit.

Een nieuwe website kost vaak veel tijd. Tijd waar een ondernemer lang niet altijd prioriteit aan wil of kan geven. De gemiddelde kosten van een nieuwe website zijn €1500. Dan hebben we het over opzetkosten/bouwkosten. Er komt namelijk nog veel meer bij.. Denk hierbij aan:

 1. Het professioneel schrijven teksten (Googlevriendelijk)
 2. Het maken en bewerken van beeldmateriaal (Foto’s en video’s)
 3. De hosting van de website
 4. De beveiliging van de website
 5. Het onderhoud van de website

Doordat de berg met extra werkzaamheden voor de site blijft groeien en daarmee ook de kosten, wordt er vaak besloten om het later te doen, uit te stellen of helemaal niet te doen. Of, er wordt besloten om de oude website een ‘facelift’ te geven, wat 99% van de gevallen geen gewenst effect heeft.

Een goede website is belangrijk

Het ondergeschoven kindje is eigenlijk een geldmachine. Stel je voor je hebt géén goede website en alle bezoekers raken gefrustreerd en kunnen niet of moeilijk hun gegevens achterlaten voor meer informatie, dan loop je al snel heel veel geld mis. Een gemiddeld lid in Nederland is gemiddeld €420 waard. Een slechte website heeft tegenwoordig een conversie van lager dan 1%. Het is verwaarloosbaar. Dat betekent dat je via je website geen nieuwe leads en leden genereert en dus geld laat liggen.

Bij een goede website kan de conversie erg hoog zijn! Als een bezoeker eenvoudig kan zien waar gegevens achtergelaten dienen te worden voor een proefweek of kennismaking, maakt dit een bezoeker blij. Als de bezoeker het idee krijgt dat zij geholpen kunnen worden met hun gestelde doelen dan is de kans groot dat zij overgaan tot actie. Stel je voor je hebt een uiteindelijke conversie van bezoeker naar lid van 5% – dan loop je bij 300 bezoeker per maand 15 nieuwe leden mis. Dat staat gelijk aan €6.300 omzet. Elke maand.

Fitleads regelt alles voor je – Een nieuwe website en daarmee veel meer omzet – HELEMAAL GRATIS

Wij gaan jouw droom waarmaken! Een compleet nieuwe website, voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en geschikt voor elk device, he-le-maal gratis! Je leest het goed: we hanteren geen kosten voor het opbouwen, opzetten of iets dergelijks. Ook betaal je niks voor het eventueel maken van teksten. Het enige wat je betaalt is de hosting, updates en onderhoud, maar dat zou je altijd moeten doen, daar kunnen we helaas niks aan veranderen.

Wat zit er allemaal bij?

 • Een compleet nieuwe website, geschikt voor elk device
 • Op maat gemaakt en dus voorzien van jouw huisstijl en wensen
 • Conversiegericht opgebouwd en dus geschikt voor lead- en ledenwerving
 • Geschikt voor Google (SEO) – De teksten worden door onze marketeers herschreven

Waar betaal je wél voor?

 • De hosting van de website + e-mailadressen (zoveel je wilt)
 • Het wekelijks updaten van de website (content + plugins + updaten systeem)
 • De beveiliging van de website (o.a. SSL certificaat)
 • Het onderhoud van de website (Uitbreiden van teksten, SEO onderhoud, aanpassingen in afbeeldingen en/of video’s, enz.)

En wat kost dat dan? Het luttele bedrag vanaf €39 per maand.

Interesse?

Dat begrijpen we. Het is ook de beste deal beschikbaar. Neem contact op via onderstaand formulier.