Home / Leads voor gezondheids en fitnessbedrijven

Fitleads: de oplossing voor het genereren van leads voor je gezondheids-
en fitnessbedrijf

Online Fitness Marketing nodig voor je gym?

Wij werken o.a. voor
4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

De succesformule van Fitleads: voor elke gym!

Als gespecialiseerd Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor jouw gym. Ons totaalconcept is uniek binnen de branche!

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Fitleads: de oplossing voor het genereren van leads voor je gezondheids- en fitnessbedrijf

Als eigenaar van een gezondheids- of fitnessbedrijf weet je hoe belangrijk het is om nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe doe je dat precies? Met Fitleads bieden wij de oplossing voor het genereren van leads voor je bedrijf door middel van social media marketing en Google Ads. Door onze expertise in deze gebieden helpen wij je om jouw doelgroep te bereiken en zo meer leads te genereren.

Wat doet Fitleads precies?

Bij Fitleads stellen wij ons tot doel om jouw bedrijf voor de ogen van jouw doelgroep te plaatsen. Wij maken gebruik van social media platforms zoals Facebook en Instagram om jouw bedrijf te promoten en zodoende meer verkeer naar jouw website of landingspagina te trekken. Daarnaast gebruiken wij Google Ads om gerichte campagnes op te zetten, zodat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt te staan wanneer mensen zoeken naar termen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierdoor krijg je meer verkeer naar je website en genereer je meer leads.

Hoe kun je Fitleads gebruiken om leads te genereren?

Met Fitleads hoef jij je geen zorgen te maken over het genereren van leads voor je gezondheids- en fitnessbedrijf. Wij zorgen voor alles. Wij ontwikkelen een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en zorgen ervoor dat deze wordt uitgevoerd. We creëren aantrekkelijke social media posts, opvallende Google Ads en zorgen ervoor dat je website gevonden wordt door jouw doelgroep. Zo kun je zonder zorgen jouw bedrijf uitbreiden door nieuwe leads aan te trekken.

Waarom kiezen voor Fitleads?

Fitleads is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het genereren van leads voor je gezondheids- en fitnessbedrijf. Wij beschikken over de juiste expertise en ervaring en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf succesvol wordt. We werken samen met jou om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en zorgen ervoor dat deze wordt uitgevoerd. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we blijven ons dagelijks verbeteren om ervoor te zorgen dat we de beste service bieden. Bovendien houden we je op de hoogte van de resultaten van onze campagnes, zodat je altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van jouw campagne. Kies voor Fitleads en zie hoe we samen jouw gezondheids- en fitnessbedrijf naar het volgende level kunnen tillen door middel van social media marketing en Google Ads.

Hoe werken wij met social media marketing?

Bij Fitleads geloven we dat social media een krachtige tool is om leads te genereren voor gezondheids- en fitnessbedrijven. We maken gebruik van verschillende social media platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok om jouw bedrijf te promoten en je doelgroep te bereiken. Hierdoor krijg je meer verkeer naar je website en genereer je meer leads.

Hoe weten we dat onze campagnes succesvol zijn?

Bij Fitleads houden we je op de hoogte van de resultaten van onze campagnes, zodat je altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van jouw campagne. Wij maken gebruik van geavanceerde analyse- en rapportagetools om de prestaties van onze campagnes te meten. Hierdoor kunnen we zien hoeveel verkeer we naar je website trekken, hoeveel leads we genereren en hoeveel omzet we voor je genereren. Zo kun je zien hoeveel waarde onze diensten voor je bedrijf hebben en kunnen we samen werken aan verdere verbeteringen.

Neem nu actie en genereer meer leads voor je gezondheids- en fitnessbedrijf met Fitleads

Nu je weet hoe Fitleads jou kan helpen om meer leads te genereren voor je gezondheids- en fitnessbedrijf, is het tijd om actie te ondernemen. Wij bieden een unieke combinatie van social media marketing en Google Ads die ervoor zorgt dat jouw bedrijf gevonden wordt door jouw doelgroep. Onze experts zorgen ervoor dat jouw social media accounts en campagnes op de juiste manier worden beheerd, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. Wij blijven je op de hoogte houden van de resultaten van onze campagnes, zodat je altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van jouw campagne. Neem nu contact met ons op en zie hoe wij jouw gezondheids- en fitnessbedrijf naar het volgende level kunnen tillen door middel van meer leads. Wacht niet langer en start vandaag nog met het genereren van meer leads voor je bedrijf door middel van Fitleads.

Hoe werken wij met Google Ads?

Google Ads is een andere krachtige tool die wij gebruiken om leads te genereren voor gezondheids- en fitnessbedrijven. Wij zetten gerichte campagnes op die ervoor zorgen dat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt te staan wanneer mensen zoeken naar termen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierdoor krijg je meer verkeer naar je website en genereer je meer leads. Wij zorgen ervoor dat de campagnes op de juiste manier worden opgezet en beheerd, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. Onze Google Ads experts hebben de juiste kennis en ervaring om gerichte campagnes op te zetten die ervoor zorgen dat je bedrijf gevonden wordt door jouw doelgroep.

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 6 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*
Ben je in het bezit van e-mailbestanden?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten