Behaal online resultaat voor jouw Boutique Club

Online Fitness Marketing nodig voor je Boutique Club?

Wij werken o.a. voor
4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij aanbieden

Ben je eigenaar/manager van een boutique club en gefocust op boutique fitness? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor verschillende boutique gyms in Nederland en België. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor boutique studios.

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Fitleads – Online Fitness Marketing voor Boutique Fitness Studio’s

Ben jij eigenaar/manager van een boutique gym en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Dan kan Fitleads je verder helpen met een conversiegerichte website, online marketingcampagnes, meer leads en nieuwe leden!

Boutique Fitness is een fitnessclub met een relatief gering aantal vierkante meters die zich specialiseert in bepaalde workouts, groepslessen of trainingsconcepten. Ze kunnen in een winkelstraat of -centrum gevestigd zijn en kunnen hogere prijsstellingen hanteren. De leden vragen om meer kwaliteit, aandacht en sfeer, en zijn bereid die hogere prijzen daarvoor te betalen.

Wij helpen boutique clubs meer leden binnen halen

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming. Dagelijks helpen wij ondernemers van Boutique clubs meer leads binnen te halen. Benieuwd hoe wij dat doen? Vraag nu meer informatie aan!

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 5 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten