Behaal online resultaat voor
jouw vechtsportschool

Online Fitness Marketing nodig voor je PT Club.

Wij werken o.a. voor
4 medewerkers van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij aanbieden

Ben je eigenaar/manager van een vechtsportschool? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor vechtsportscholen. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor allerlei soorten vechtsport gyms. We zijn ook exclusief partner van de grootste kickboksketen van Nederland!

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Fitleads – Online Fitness Marketing voor vechtsportscholen

Ben jij eigenaar/manager van een vechtsportschool en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads hielp al honderden campagnes verzorgd voor vechtsportscholen met als doel meer leads en nieuwe leden.

De dojo is je thuis! Met marketing wil je liever niet bezig zijn en dat begrijpen wij. De eigenaar van Fitleads is zelf ook eigenaar van 10 vechtsportscholen in Nederland. Hij gebruikt ons concept ook voor zichzelf, dat zegt genoeg over het vertrouwen dat we hebben in de werking van onze methode. Elke vorm van vechtsport komt in aanmerking, van boks tot judo tot krav maga of karate. Alles is mogelijk!

Wij helpen vechtsportscholen meer leden binnen halen

Je bent deskundig, geschoold en die expertise zet je om in hoogwaardige trainingen. Klanten zijn hiervoor ook bereid meer te betalen dan gemiddeld geaccepteerd is bij een sportschool. Over het algemeen heb je weinig tot geen personeel.

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming.

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 5 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten