024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Fitness Marketing nodig voor je vechtsportschool

Behaal online Resultaat voor jouw vechtsportschool

Ben je eigenaar/manager van een vechtsportschool? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor vechtsportscholen. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor allerlei soorten vechtsport gyms. We zijn ook exclusief partner van de grootste kickboksketen van Nederland!

Fitleads – Online Fitness Marketing voor vechtsportscholen

Ben jij eigenaar/manager van een vechtsportschool en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads hielp al honderden campagnes verzorgd voor vechtsportscholen met als doel meer leads en nieuwe leden.

De dojo is je thuis! Met marketing wil je liever niet bezig zijn en dat begrijpen wij. De eigenaar van Fitleads is zelf ook eigenaar van 10 vechtsportscholen in Nederland. Hij gebruikt ons concept ook voor zichzelf, dat zegt genoeg over het vertrouwen dat we hebben in de werking van onze methode. Elke vorm van vechtsport komt in aanmerking, van boks tot judo tot krav maga of karate. Alles is mogelijk!

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming.

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw vechtsport school

Een gratis website (conversiegericht)

Marketingplanning (op maat gemaakt)

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Landingspagina's (op maat gemaakt)

In-house callcenter

Agenda- en afspraakbeheer

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Maandelijkse rapportages

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.