Een unieke fitness
website
voor jouw gym

Nieuwe website nodig voor nóg meer leden? Dan zit je goed!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele websiteMaandelijkse nieuwe leads

Banner-1047

Wat wij bieden

Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in de marketing voor sportscholen. Succesvol betekent: structureel nieuwe leads en meer leden binnenhalen voor jouw sportschool of healthclub. Ons totaalconcept is uniek binnen de marketing voor sportscholen.

Fitleads – Fitness website

 

Wij hebben een weldoordachte marketingstrategie ontwikkeld en dat is natuurlijk mooi, maar een goede doorvertaling naar de praktijk is goud waard. Wat we daarvoor doen? We ontwikkelen een gloednieuwe website voor jouw sportschool die volledig is gericht op het genereren van leads. De website is volledig in je eigen huisstijl gebouwd en specifiek gericht op jouw doelgroep. De website wordt direct voorzien van een slimme chatbot waarmee jouw bezoekers gemakkelijk en snel contact met je kunnen opnemen. Daarnaast draaien wij gerichte campagnes via Google Adwords, zoals zoek en displaycampagnes zodat jouw sportschool ook op Google altijd super goed wordt gevonden.

Daarnaast kan Social media marketing natuurlijk ook niet ontbreken in onze perfecte marketingstrategie, wij zetten ook daar advertenties op om zoveel mogelijk potentiële klanten jouw sportschool te laten ontdekken. Die advertenties plaatsen we op onder andere Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok. Maar onze marketingspecialisten kennen ieder social media platform op hun duimpje. Dus wil je een ander platform? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat jouw sportschool op ieder social media platform professioneel en duidelijk gepromoot gaat worden.

Kortom: Wij maken het plan de campagne, bespreken deze met je en voeren deze direct voor je uit! Hierdoor nemen wij al het werk uit handen en hoef jij je niet bezig te houden met adverteren en melden potentiële leden zich automatisch bij jouw sportschool. Door onze weldoordachte marketingstrategie heb jij gegarandeerd succes en stromen de leden vanzelf binnen. Is jouw sportschool toe aan nieuwe leden en wil je ervaren wat deze vorm van marketing voor jouw gym kan betekenen? Vraag dan meer informatie aan.

usp-1
usp-1

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw Healthclub

 

Een passende website voor het genereren van leads en leden

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Google Marketing (SEA en Display)

Een chatbot voor je website

Landingspagina’s (Op maat gemaakt)

Leadopvolgsysteem Call My Leads

Geautomatiseerde e-mailmarketing op oude leads en oude leden

Maandelijkse rapportages

Wij helpen fitness & healthclubs meer leden binnen halen

cases

Onze tevreden klanten

Dagelijks helpen wij fitness ondernemers meer leads binnen te halen. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk onze cases hier!