Home / Fitness website

Een unieke fitness website voor jouw gym

Nieuwe website nodig voor nóg meer leden? Dan zit je goed!

Wij werken o.a. voor
4 klanten van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij bieden

Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in de marketing voor sportscholen. Succesvol betekent: structureel nieuwe leads en meer leden binnenhalen voor jouw sportschool of healthclub. Ons totaalconcept is uniek binnen de marketing voor sportscholen.

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Fitleads – Fitness website

Wij hebben een weldoordachte marketingstrategie ontwikkeld en dat is natuurlijk mooi, maar een goede doorvertaling naar de praktijk is goud waard. Wat we daarvoor doen? We ontwikkelen een gloednieuwe website voor jouw sportschool die volledig is gericht op het genereren van leads. De website is volledig in je eigen huisstijl gebouwd en specifiek gericht op jouw doelgroep. De website wordt direct voorzien van een slimme chatbot waarmee jouw bezoekers gemakkelijk en snel contact met je kunnen opnemen. Daarnaast draaien wij gerichte campagnes via Google Adwords, zoals zoek en displaycampagnes zodat jouw sportschool ook op Google altijd super goed wordt gevonden.

Daarnaast kan Social media marketing natuurlijk ook niet ontbreken in onze perfecte marketingstrategie, wij zetten ook daar advertenties op om zoveel mogelijk potentiële klanten jouw sportschool te laten ontdekken. Die advertenties plaatsen we op onder andere Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok. Maar onze marketingspecialisten kennen ieder social media platform op hun duimpje. Dus wil je een ander platform? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat jouw sportschool op ieder social media platform professioneel en duidelijk gepromoot gaat worden.

Wij zijn een verlengstuk van jouw fitnessonderneming

Wij maken het plan de campagne, bespreken deze met je en voeren deze direct voor je uit! Hierdoor nemen wij al het werk uit handen en hoef jij je niet bezig te houden met adverteren en melden potentiële leden zich automatisch bij jouw sportschool. Door onze weldoordachte marketingstrategie heb jij gegarandeerd succes en stromen de leden vanzelf binnen. Is jouw sportschool toe aan nieuwe leden en wil je ervaren wat deze vorm van marketing voor jouw gym kan betekenen? Vraag dan meer informatie aan.

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 6 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*
Ben je in het bezit van e-mailbestanden?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten