Gezamenlijke marketing strategie

Kickboxing Institute is de grootste Kickboks keten van Nederland en ook groeien zij nog steeds. Samen met Fitleads maken we dit mogelijk. Door een nauwe samenwerking is er een klantgericht plan ontstaan voor te openen clubs en voor clubs die al open zijn. Kickboxing Institute begrijpt wat er nodig is om realistisch en stabiel te groeien en te blijven groeien. It takes two to tango.

Wij maken maandelijkse campagnes voor de verschillende locaties door Nederland. Door het verschillende lesaanbod kunnen we, ondanks dat het om kickboksen gaat, veel variëren in lesaanbod. Maandelijks score we gemiddeld 300 leads en doordat Kickboxing Institute gebruik maakt van onze softwaretool: CallMyLeads schrijven zij maandelijks gemiddeld 120 nieuwe leden in. Een gemiddelde maandelijkse omzet van € 4800,-!

Het unieke presale traject voor Anytime Fitness van Fitleads

Fitleads biedt een uniek ontwikkeld concept: het presale traject. In samenwerking met Anytime Fitness hebben wij ons unieke concept zo gemaakt dat het uniek is maar universeel voor Anytime Fitness. Bij elk nieuw te openen club is het presale traject direct toepasbaar. Het doel van een presale traject is het openen van een nieuwe club met zoveel mogelijk leden zodat je, je break-even punt bij opening al hebt bereikt (of zelfs eroverheen bent).

Het presale traject van Anytime Fitness Puttershoek

We kunnen wel stellen dat dit het meest succesvolle presale traject is die we ooit gedraaid hebben! In een tijdsbestek van drie maanden tijd (waarvan een deel ook nog eens in een coronalockdown) zijn er ongekend veel leden lid geworden. In deze drie maanden worden er drie unieke evenementen georganiseerd, allemaal even succesvol. Er zijn 605 leads gescoord en 226 ingeschreven leden met een omzetwaarde van €105.768,-.

De kracht van O2 Fitness en Fitleads

Leadgeneratie (binnen de fitnessbranche) is altijd een wisselwerking. De samenwerking met O2 Fitness is een schoolvoorbeeld van hoe we samen gegroeid zijn in de marketing. We draaien inmiddels meer dan twee jaar leadgeneratie voor de clubs van O2 Fitness. In die twee jaar sparren we samen maandelijks om te kijken waar we op kunnen focussen, optimaliseren en verbeteren (aan beide kanten).

Een complete marketingstrategie voor O2 Fitness

De complete marketingstrategie is inmiddels een geoliede machine. Er vind een structurele groei in leden plaats door middel van effectieve leadgeneratie. We richten op verschillende onderwerpen, altijd in overleg met de klant. Zo hebben we in de afgelopen jaren op onderwerpen gedraaid zoals: het Back in Shape programma, Pilates, Afslank challenge, Cardio Boxing, Spinning, Open dagen, algemene fitnessbehoefte en bijvoorbeeld op goede voornemens.