Home / Voor wie geschikt / Online marketing voor fysiofit clubs

Behaal onlineResultaat voorjouw fysio praktijk

Online Fitness Marketing nodig voor je fysiotherapie praktijk

Wij werken o.a. voor
4 klanten van Fitleads in rondjes naast elkaar
200+
tevreden klanten
Logo Anytime Fitness
Logo The Kickboxing Society
Logo Wav-e Studios
Logo Zlim
fitleads_logo

Wat wij aanbieden

Ben je eigenaar/manager van een fysio praktijk en dagelijks bezig met fysiotherapie? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer klanten voor fysio praktijken. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor fysiofit centra en/of fysio praktijken.

Annemiek marketeer van Fitleads kijkt mee met Luc naar een marketing campagne voor een sportschool

Fitleads – Online Fitness Marketing voor FysioFit en Fysiotherapie praktijken

Ben jij eigenaar/manager van een Bootcamp Club en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads heeft al honderden campagnes gemaakt voor Bootcamp Clubs sinds onze start in 2016.

Als eigenaar van een bootcamp club heb je veel vrijheid in je locatie. Een grasveld kan voldoende zijn! Ideaal als het gaat om het beperken van overheadkosten. Over het algemeen ben je lekker buiten aan het sporten en zoek je ook mensen die daarvan houden. Actieve mensen, die graag fitter willen worden. Vaak bereiden zij zich ook voor op een run. Jij als trainer bent deskundig, geschoold en die expertise zet je om in hoogwaardige trainingen. Klanten zijn hiervoor ook bereid meer te betalen dan gemiddeld geaccepteerd is bij een sportschool. Over het algemeen heb je weinig tot geen personeel.

Wij helpen fysio prakijken meer leden binnen halen

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming. Dagelijks helpen wij ondernemers van fyso praktijken meer leads binnen te halen. Benieuwd hoe wij dat doen? Vraag nu meer informatie aan!

Fitnessmarketeers doen een potje kaarten in de pauze
Het managementteam in het kantoor van Fitleads

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Bereken je potentiële winst 1/2

Benieuwd hoeveel winst je kan maken met leadgeneratie? Vul deze 6 vragen in en klik op doorgaan. Je ontvangt dan vrijblijvend een potentiële winstberekening per mail.

Wat is je budget?*
Hoe veel is een lid gemiddeld waard?*
Wat is je conversiepercentage?*
Wat is de lidwaarde in maanden?*
Hoeveel concurrenten in een straal van 5km?*
Ben je in het bezit van e-mailbestanden?*

Tim Thijssen – Bereken je wint als sportschool bij Fitleads

Onze klanten aan
het woord

Wie kan beter over onze diensten vertellen dan een greep uit onze klanten die dagelijks werken met ons en er al jaren plezier van hebben.

Video preview

"Wij zijn heel tevreden met Fitleads, want zij nemen heel veel werk uit handen van ons waardoor wij kunnen focussen op de club."

Dennis Jongmans Anytime Fitness Almere-Buiten