024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Fitness Marketing nodig voor je fysiotherapie praktijk

Behaal online Resultaat voor jouw fysio praktijk

Ben je eigenaar/manager van een fysio praktijk en dagelijks bezig met fysiotherapie? Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer klanten voor fysio praktijken. We hebben ruime ervaring met het maken van campagnes voor fysiofit centra en/of fysio praktijken.

Fitleads – Online Fitness Marketing voor FysioFit en Fysiotherapie praktijken

Als eigenaar/manager van een fysio praktijk behandel je dagelijks mensen met verschillende problematiek. De meeste klanten worden ofwel doorverwezen vanuit de dokter, ofwel vanuit een fitnesscentrum. Veelal zijn de fysio’s ook geïntegreerd in een fitnesscentrum, al zijn er ook tal van stand alone fysio praktijken.

De focus ligt veelal niet bij het zelf aantrekken van nieuwe patiënten, terwijl dit wel erg belangrijk is om een bepaalde groei te kunnen maken met je fysio onderneming. Het aantal mensen met klachten groeit namelijk en zij zijn ook veelal actief op zoek via het internet naar een fysio praktijk. Los daarvan, zijn er ook heel veel mensen met klachten zonder dat ze op zoek zijn (latent) en kunnen zij met een triggerende campagne via social media overtuigd worden om eindelijk actie te ondernemen.

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming.

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw fysiofit club

Een gratis website (conversiegericht)

Marketingplanning (op maat gemaakt)

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Landingspagina's (op maat gemaakt)

In-house callcenter

Agenda- en afspraakbeheer

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Maandelijkse rapportages

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.