024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Fitness Marketing nodig voor je sportschool of healthclub?

Behaal online Resultaat voor jouw sportschool of healthclub

Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor jouw sportschool of healthclub. Ons totaalconcept is uniek binnen fitness marketing.

Fitleads – Online Fitness Marketing voor sportscholen en healthclubs

Ben jij eigenaar/manager van een sportschool of healthclub en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Fitleads helpt met online fitness marketing en is specialist in lead- en ledenwerving.

Je fitnessonderneming is gepositioneerd in het middensegment. Een ruim aanbod, variërend van groepslessen tot fysieke fitness en wellicht onderhuurders die actief zijn in andere werkvelden. Je club is redelijk groot betreft m2 en je hebt binnen je centra een hoge  variatie in doelgroep. Bij wijze van spreken sport de gemiddelde jongeman van 18 bij je, maar ook de vrouwen van 60+. Opvolging van leads en het inschrijven van leden gebeurd over het algemeen door personeel. Het trainen van je verkoopteam is essentieel en minstens net zo belangrijk als een doorlopende stroom van nieuwe leads via online fitness marketing.

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming. We hebben veel ervaring binnen het middensegment en sommige collega’s noemen onze manier van werken zelfs ‘de redding van het middensegment’.

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw Healthclub

 

Een gratis website (conversiegericht)

Marketingplanning (op maat gemaakt)

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Landingspagina's (op maat gemaakt)

In-house callcenter

Agenda- en afspraakbeheer

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Maandelijkse rapportages

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.