024 234 0409 info@fitleads.nl

Online Fitness Marketing nodig voor je Bootcamp Club

Behaal online Resultaat voor jouw Bootcamp Club

Als Online Fitness Marketingbureau zijn wij zeer succesvol in het binnenhalen van nieuwe leads en meer leden voor personal trainers die bootcamp lessen geven of bootcamp clubs met één of meerdere locaties. 

Fitleads – Online Fitness Marketing voor Bootcamp Clubs

Ben jij eigenaar/manager van een Bootcamp Club en structureel op zoek naar meer leads en meer leden? Maak kennis met online fitness marketing experts; Fitleads heeft al honderden campagnes gemaakt voor Bootcamp Clubs sinds onze start in 2016.

Als eigenaar van een bootcamp club heb je veel vrijheid in je locatie. Een grasveld kan voldoende zijn! Ideaal als het gaat om het beperken van overheadkosten. Over het algemeen ben je lekker buiten aan het sporten en zoek je ook mensen die daarvan houden. Actieve mensen, die graag fitter willen worden. Vaak bereiden zij zich ook voor op een run. Jij als trainer bent deskundig, geschoold en die expertise zet je om in hoogwaardige trainingen. Klanten zijn hiervoor ook bereid meer te betalen dan gemiddeld geaccepteerd is bij een sportschool. Over het algemeen heb je weinig tot geen personeel.

Kan jij jezelf vinden in het bovenstaande? Dan weten wij zeker dat het Fitleads Lead- en Ledenwervingsconcept geschikt is voor jouw onderneming.

Fitness Marketing, Lead- en ledenwerving én een in-house callcenter voor jouw bootcamp club

Een gratis website (conversiegericht)

Marketingplanning (op maat gemaakt)

Social Media Marketing (Facebook & Instagram)

Landingspagina's (op maat gemaakt)

In-house callcenter

Agenda- en afspraakbeheer

Geautomatiseerde e-mailmarketing

Maandelijkse rapportages

Vrijblijvend kennismaken met Fitleads?

Vul onderstaand formulier in als je toe bent aan meer leads, meer leden en meer omzet voor jouw fitnessonderneming.